Aleksija Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kobni, nije da sumnjam -_- , ali jesi siguran da se ovde svi podaci slazu? narocito ovaj za scenario west side story? jbga, sekspir mi ne zvuci kao tacan odgovor, mada se izgleda nesto petljao.
kobni zelaya Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?
Ulis Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filma
kobni zelaya Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filmaTačno, Ulise - Best Seller - pitaj spasi me bede.
luba Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filmabestseller, po scenariju larija koena. brajan donahju i dzejms vuds.legendarni film u bioskopu 20.oktobar.edit: ne htedoh da se igram, samo da pomenem mi omiljeni biskis. Edited December 27, 2007 by luba
kobni zelaya Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Film je odličan i , barem svojevremeno, jako poznat. Mislio sam da je lako pitanje, kad ono đavola.
Ulis Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?
3opge Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?to onaj film sa glacanjem parketa?
ToniAdams Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?...varljivom suncu?
ToniAdams Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ako joj je na pocetku karijejre umetnicko ime bilo 'aprilska zora' a patila je od manicne depresije, ona je?
Reggie Lampert Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Holivudska starleta koja je poginula u saobracajnoj nesreci i za koju vazi urbana legenda da joj je tom prilikom odrubljena glava od tela + njena cerka je glumila u seriji Law&Order
Recommended Posts