December 27, 200717 yr kobni, nije da sumnjam -_- , ali jesi siguran da se ovde svi podaci slazu? narocito ovaj za scenario west side story? jbga, sekspir mi ne zvuci kao tacan odgovor, mada se izgleda nesto petljao.
December 27, 200717 yr Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?
December 27, 200717 yr Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filma
December 27, 200717 yr Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filmaTačno, Ulise - Best Seller - pitaj spasi me bede.
December 27, 200717 yr Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filmabestseller, po scenariju larija koena. brajan donahju i dzejms vuds.legendarni film u bioskopu 20.oktobar.edit: ne htedoh da se igram, samo da pomenem mi omiljeni biskis. Edited December 27, 200717 yr by luba
December 27, 200717 yr Film je odličan i , barem svojevremeno, jako poznat. Mislio sam da je lako pitanje, kad ono đavola.
December 28, 200717 yr Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?to onaj film sa glacanjem parketa?
December 28, 200717 yr Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?...varljivom suncu?
December 29, 200717 yr ako joj je na pocetku karijejre umetnicko ime bilo 'aprilska zora' a patila je od manicne depresije, ona je?
January 3, 200817 yr Holivudska starleta koja je poginula u saobracajnoj nesreci i za koju vazi urbana legenda da joj je tom prilikom odrubljena glava od tela + njena cerka je glumila u seriji Law&Order