Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

kobni, nije da sumnjam -_- , ali jesi siguran da se ovde svi podaci slazu? narocito ovaj za scenario west side story? jbga, sekspir mi ne zvuci kao tacan odgovor, mada se izgleda nesto petljao.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?

Posted
Sto šekspir?Vidim da nije jasno. Dakle reditelj filma, koji je bio script supervizor na West Side Story se zove John Flynn. Ajde sada koji je film u pitanju?
Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filma
Posted
Bio je pre par nedelja na nekoj od ovdašnjih tv-a. Džejms Vuds je plaćeni ubica. Ne sećam se imena filma
Tačno, Ulise - Best Seller - pitaj spasi me bede.
Posted (edited)
bestseller, po scenariju larija koena. brajan donahju i dzejms vuds.legendarni film u bioskopu 20.oktobar.edit: ne htedoh da se igram, samo da pomenem mi omiljeni biskis. Edited by luba
Posted

Film je odličan i , barem svojevremeno, jako poznat. Mislio sam da je lako pitanje, kad ono đavola.

Posted

Jatim, Jasum i Sibor su imena u jednoj "bajci" koja se priča u....?

Posted
to onaj film sa glacanjem parketa?
Posted
...varljivom suncu?
Posted

ako joj je na pocetku karijejre umetnicko ime bilo 'aprilska zora' a patila je od manicne depresije, ona je?

Posted

Holivudska starleta koja je poginula u saobracajnoj nesreci i za koju vazi urbana legenda da joj je tom prilikom odrubljena glava od tela + njena cerka je glumila u seriji Law&Order