kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 He,he, nije. Evo da pomognem i to mnogo - tamo se piju razna lepa mlekca.
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hm, hm, skoncentriši se Maltezeru, rekoh - tamo se piju ta mlekca
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To je ugostiteljski objekat koji ima svoje ime.
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 We were sitting at the -------- ---, drinking moloko, etc.
korindjar Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) :o Jedno misilim drugo pisem. Sorry. Korova Edited November 30, 2007 by Maltese
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Korova bar. Tako je. Da me pitaš da se setim i jedne jedine pesme te grupe, nemam pojma. Ali jamčno se sećam da sam ih gledao na televiziji.
korindjar Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) Pitanje: Zena koja nikako ne moze da razdvoji dva najbolja drugara, koja ce se uvek vise voleti i postovati medjusobno nego nju, na kraju stavi jednog od njih u kola i zaleti se sa srusenog mosta u reku.Koji je film u pitanju?Edit:Znao sam da je neko morao da iskoristi ime bara. Nasao sam za sada dva. Jedan u Au, drugi valjda u New Yorku. Ovaj u Australiji je poprilicno los, dok ovaj drugi prati i razvija originalhttp://www.korovamilkbar.com.au/galleries.html#javascripthttp://www.korovamilkbar.com/# Edited November 30, 2007 by Maltese
colonelo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) Jules et Jim?Ups, okasnio sam Edited November 30, 2007 by colonelo
korindjar Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jeste Inace sam imao to Zil-Dzim iskustvo sa jednom devojkom koja mi je pokazivala njen album sa raznih putovanja, a komentari su isli otprilike ovako:- Ovo dvoje su bili najbolji prijatelji, sa ovom sam se skontala odlicno, krstila sam njeno dete nedavno, a ova druga je otisla na pola puta kuci- Ovo dvoje su bili najbolji drugari, onda su se zbog mene potukli na camcu, jednom je bila devojka na camcu i ostavila ga je zbog toga, a njih dvoje nisu vise nikada pricali- Ovaj decko je bio sa ovom devojkom, sa njim sam jako puno pricala i na kraju smo spavali, a njegova riba me je mrzela...I tako 10 slicnih prica. Mene i drugara nije uspela da rasturi, mada je bilo poprilcno bolesno kada me je pitala da li znam za film i rekla da je ona nasa Zana Moro.
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) Pitanje: Zena koja nikako ne moze da razdvoji dva najbolja drugara, koja ce se uvek vise voleti i postovati medjusobno nego nju, na kraju stavi jednog od njih u kola i zaleti se sa srusenog mosta u reku.Koji je film u pitanju?Edit:Znao sam da je neko morao da iskoristi ime bara. Nasao sam za sada dva. Jedan u Au, drugi valjda u New Yorku. Ovaj u Australiji je poprilicno los, dok ovaj drugi prati i razvija originalhttp://www.korovamilkbar.com.au/galleries.html#javascripthttp://www.korovamilkbar.com/# Sve je to sviranje k......, ako nema mlekca.Pošto shvatam da sam pogodio da pitam. žana Moro igra glavnu ulogu u poslednjem filmu velikog glumca i reditelja. Film? Glumac/reditelj?edit: Drago mi je da se nisi dao. Muško prijateljstvo je neprejebiva kategorija. I zakon. Edited November 30, 2007 by kobni zelaya
korindjar Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) Elia Kazan, The Last TycoonPitanje: Kom alkosu devojka poklanja pljosku koju je kupila od para zaradjenih prostitucijom? Ovu scenu inace smatram jednom od najjacih scena pokazivanja ljubavioff:DPa dali smo se obojica (nema mnogo smisla u odbijanju 'grudate' brazilke), al daleko od toga da je prisla tome da nas razdvoji Edited November 30, 2007 by Maltese
kobni zelaya Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Elia Kazan, The Last TycoonPitanje: Kom alkosu devojka poklanja pljosku koju je kupila od para zaradjenih prostitucijom? Ovu scenu inace smatram jednom od najjacih scena pokazivanja ljubavioff:DPa dali smo se obojica (nema mnogo smisla u odbijanju 'grudate' brazilke), al daleko od toga da je prisla tome da nas razdvojiSorry Maltese, ali ja stvarno nisam mislio na taj film. I, ne znam, Kazan je i glumac?Inače odgovor na tvoje pitanje je verovatno Nicholas Cage.Moje pitanje ostaje.Brasil expirience? Oh yeah!
Recommended Posts