Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

He,he, nije. Evo da pomognem i to mnogo - tamo se piju razna lepa mlekca.

Posted

Hm, hm, skoncentriši se Maltezeru, rekoh - tamo se piju ta mlekca

Posted

To je ugostiteljski objekat koji ima svoje ime.

Posted

We were sitting at the -------- ---, drinking moloko, etc.

Posted (edited)

:o Jedno misilim drugo pisem. Sorry. Korova

Edited by Maltese
Posted

Korova bar. Tako je. Da me pitaš da se setim i jedne jedine pesme te grupe, nemam pojma. Ali jamčno se sećam da sam ih gledao na televiziji.

Posted (edited)

Pitanje: Zena koja nikako ne moze da razdvoji dva najbolja drugara, koja ce se uvek vise voleti i postovati medjusobno nego nju, na kraju stavi jednog od njih u kola i zaleti se sa srusenog mosta u reku.Koji je film u pitanju?Edit:Znao sam da je neko morao da iskoristi ime bara. Nasao sam za sada dva. Jedan u Au, drugi valjda u New Yorku. Ovaj u Australiji je poprilicno los, dok ovaj drugi prati i razvija original1.jpg3.jpg2.jpghttp://www.korovamilkbar.com.au/galleries.html#javascripthttp://www.korovamilkbar.com/#

Edited by Maltese
Posted (edited)

Jules et Jim?Ups, okasnio sam

Edited by colonelo
Posted

Jeste Inace sam imao to Zil-Dzim iskustvo sa jednom devojkom koja mi je pokazivala njen album sa raznih putovanja, a komentari su isli otprilike ovako:- Ovo dvoje su bili najbolji prijatelji, sa ovom sam se skontala odlicno, krstila sam njeno dete nedavno, a ova druga je otisla na pola puta kuci- Ovo dvoje su bili najbolji drugari, onda su se zbog mene potukli na camcu, jednom je bila devojka na camcu i ostavila ga je zbog toga, a njih dvoje nisu vise nikada pricali- Ovaj decko je bio sa ovom devojkom, sa njim sam jako puno pricala i na kraju smo spavali, a njegova riba me je mrzela...I tako 10 slicnih prica. Mene i drugara nije uspela da rasturi, mada je bilo poprilcno bolesno kada me je pitala da li znam za film i rekla da je ona nasa Zana Moro.

Posted (edited)
Pitanje: Zena koja nikako ne moze da razdvoji dva najbolja drugara, koja ce se uvek vise voleti i postovati medjusobno nego nju, na kraju stavi jednog od njih u kola i zaleti se sa srusenog mosta u reku.Koji je film u pitanju?Edit:Znao sam da je neko morao da iskoristi ime bara. Nasao sam za sada dva. Jedan u Au, drugi valjda u New Yorku. Ovaj u Australiji je poprilicno los, dok ovaj drugi prati i razvija original1.jpg3.jpg2.jpghttp://www.korovamilkbar.com.au/galleries.html#javascripthttp://www.korovamilkbar.com/#
Sve je to sviranje k......, ako nema mlekca.Pošto shvatam da sam pogodio da pitam. žana Moro igra glavnu ulogu u poslednjem filmu velikog glumca i reditelja. Film? Glumac/reditelj?edit: Drago mi je da se nisi dao. Muško prijateljstvo je neprejebiva kategorija. I zakon. Edited by kobni zelaya
Posted (edited)

Elia Kazan, The Last TycoonPitanje: Kom alkosu devojka poklanja pljosku koju je kupila od para zaradjenih prostitucijom? Ovu scenu inace smatram jednom od najjacih scena pokazivanja ljubavioff:DPa dali smo se obojica (nema mnogo smisla u odbijanju 'grudate' brazilke), al daleko od toga da je prisla tome da nas razdvoji

Edited by Maltese
Posted
Elia Kazan, The Last TycoonPitanje: Kom alkosu devojka poklanja pljosku koju je kupila od para zaradjenih prostitucijom? Ovu scenu inace smatram jednom od najjacih scena pokazivanja ljubavioff:DPa dali smo se obojica (nema mnogo smisla u odbijanju 'grudate' brazilke), al daleko od toga da je prisla tome da nas razdvoji
Sorry Maltese, ali ja stvarno nisam mislio na taj film. I, ne znam, Kazan je i glumac?Inače odgovor na tvoje pitanje je verovatno Nicholas Cage.Moje pitanje ostaje.Brasil expirience? Oh yeah!