Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nije niko od navedenih. Nisam davao hint za glumca zato što si Moco pogodio film rekavši Volberga...Dakle, boogie nights, da se figurativno izrazim: "reditelj" je u pitanju...
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 reditelj beše burt reynolds.taj ima dinamit u pesnicama
3opge Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) da, Burt Reynolds, koga je P.T.A. za B.N. iskopao iz neke rupe zapustenog, zaboravljenog i dobro natopljenog...teraj, Moco. Edited October 3, 2009 by 3opge
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 da, Burt Reynolds, koga je P.T.A. za B.N. iskopao iz neke rupe zapustenog, zaboravljenog i dobro natopljenog...Uh, uh... Pa, mu ovaj zato nije dao pravo ni da govori...Moco, postavljaš...
3opge Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Uh, uh... Pa, mu ovaj zato nije dao pravo ni da govori...Moco, postavljaš...inace, Burt dugo nije hteo ni da cuje da glumi u tom filmu i jedva ga je PTA nagovorio.to o zabrani govorenja ne bih bas previse ozbiljno prihvatio, cuj, nije mu dao da govori...
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) burt je snimao i pre pta...ne znam sta je za vas pauza....ako nije u poznatim filmovima ili ne snima uopste. covek je snimao filmove svake godine, samo manje produkcije....i pta je poznat kao vrlo pretenciozan lik. Edited October 3, 2009 by mustang
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 traži se glumica, tony-jevka i oskarovka, nije živa već nekoliko godina. debitovala u jednom filmu u kome igra i m.monroe. dobila oskara i tonya za istu dramu, koju je i na filmu i u pozorištu režirao isti reditelj. pravu slavu stekla jednom ulogom za koju se ne može pouzdano reći da li je glavna ili epizodna, u filmu koji je na neki način promenio holivud.italo-amerikanka iz bronxa.
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jedna Rejnoldsova minijatura: [on Paul Thomas Anderson]: "Most filmmakers today have no sense of the history of our business, but he knows every shot John Ford made. And he doesn't lack for confidence. He really knew which shots he wanted to make. I remember the first shot in Boogie Nights (1997), which is one of the longest shots in history. And I, being the irascible old type I am sometimes, said, 'Have you timed this? Is this longer than Citizen Kane (1941) ?' And he said, 'Oh, yes. It's three seconds longer.'"
3opge Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 burt je snimao i pre pta...ne znam sta je za vas pauza....ako nije u poznatim filmovima ili ne snima uopste. covek je snimao filmove svake godine, samo manje produkcije....i pta je poznat kao vrlo pretenciozan lik.da, snimao je, ali razna sranja, epizodne uloge, voice overe i slicno...moralo se zaraditi za cirkonijum..
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) Ne znam... Sve o Evi?EDIT: Nisam ja to dobro pročitao... Aj da lupim: Ava Gardner? Edited October 3, 2009 by Ajant23
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ne, ne, ova je bila aktivna i u "modernom dobu", sve do smrti 2005.u američkom rimejku jednog popularnog francuskog filma, igrala je ulogu koju originalno igra Žana Moro.
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) anne bancroft i the miracle worker? Edited October 3, 2009 by mustang
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 to!Ajante, eto zašto sam pitao da li je ono bio lapsus. mislio sam da si mislio na en benkroft, a greškom napisao en bakster.
Recommended Posts