Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Nije niko od navedenih. Nisam davao hint za glumca zato što si Moco pogodio film rekavši Volberga...Dakle, boogie nights, da se figurativno izrazim: "reditelj" je u pitanju...

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

reditelj beše burt reynolds.taj ima dinamit u pesnicama

Posted (edited)

da, Burt Reynolds, koga je P.T.A. za B.N. iskopao iz neke rupe zapustenog, zaboravljenog i dobro natopljenog...teraj, Moco.

Edited by 3opge
Posted
da, Burt Reynolds, koga je P.T.A. za B.N. iskopao iz neke rupe zapustenog, zaboravljenog i dobro natopljenog...
Uh, uh... Pa, mu ovaj zato nije dao pravo ni da govori...Moco, postavljaš...
Posted
Uh, uh... Pa, mu ovaj zato nije dao pravo ni da govori...Moco, postavljaš...
inace, Burt dugo nije hteo ni da cuje da glumi u tom filmu i jedva ga je PTA nagovorio.to o zabrani govorenja ne bih bas previse ozbiljno prihvatio, cuj, nije mu dao da govori...
Posted (edited)

burt je snimao i pre pta...ne znam sta je za vas pauza....ako nije u poznatim filmovima ili ne snima uopste. covek je snimao filmove svake godine, samo manje produkcije....i pta je poznat kao vrlo pretenciozan lik.

Edited by mustang
Posted

traži se glumica, tony-jevka i oskarovka, nije živa već nekoliko godina. debitovala u jednom filmu u kome igra i m.monroe. dobila oskara i tonya za istu dramu, koju je i na filmu i u pozorištu režirao isti reditelj. pravu slavu stekla jednom ulogom za koju se ne može pouzdano reći da li je glavna ili epizodna, u filmu koji je na neki način promenio holivud.italo-amerikanka iz bronxa.

Posted

Jedna Rejnoldsova minijatura:

[on Paul Thomas Anderson]: "Most filmmakers today have no sense of the history of our business, but he knows every shot John Ford made. And he doesn't lack for confidence. He really knew which shots he wanted to make. I remember the first shot in Boogie Nights (1997), which is one of the longest shots in history. And I, being the irascible old type I am sometimes, said, 'Have you timed this? Is this longer than Citizen Kane (1941) ?' And he said, 'Oh, yes. It's three seconds longer.'"
Posted
burt je snimao i pre pta...ne znam sta je za vas pauza....ako nije u poznatim filmovima ili ne snima uopste. covek je snimao filmove svake godine, samo manje produkcije....i pta je poznat kao vrlo pretenciozan lik.
da, snimao je, ali razna sranja, epizodne uloge, voice overe i slicno...moralo se zaraditi za cirkonijum..
Posted (edited)

Ne znam... :unsure: Sve o Evi?EDIT: Nisam ja to dobro pročitao... Aj da lupim: Ava Gardner?

Edited by Ajant23
Posted

ne, ne, ova je bila aktivna i u "modernom dobu", sve do smrti 2005.u američkom rimejku jednog popularnog francuskog filma, igrala je ulogu koju originalno igra Žana Moro.

Posted (edited)

anne bancroft i the miracle worker?

Edited by mustang
Posted

to!Ajante, eto zašto sam pitao da li je ono bio lapsus. mislio sam da si mislio na en benkroft, a greškom napisao en bakster.