Lrd Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sad sam se setio ovoga. :DElem, tada potvrdjeni seks simbol je plavuša, uskoro seks simbol je plavušan, a okolomotavši seks simbol je valjda smedj, ali je zato neobrijan i blago nabildovan. Taj poslednji je koju godinu pre glumio skinheda u kultnom filmu.Glavni baja je jedno 20 godina pre ovog filma (možda i baš tačno 20, ali me mrzi da guglam) bio protivno svojoj volji navučen na heroin.Reditelj je prošao put od studentskog filma koji je postao kultni i žanrovski klasik do super A mejnstrima i sada se kao vraća korenima.
Lrd Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 pomalo podseca na l.a. confidentalNije. Ovaj je snimio mejnstrimnije od 8 Miles.
Lrd Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 the quick and the deadYeah. :)Stone, Di Caprio, Crowe, Hackman, Raimi.
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Stone, Di Caprio, Crowe, Hackmanu filmu koji se traži, epizodu igra neko od quoteovanih glumaca. glavnu ulogu igra glumac koji je jednim svojim ranijim filmom vratio ovaj žanr u žižu interesovanja. taj glumac je i posle ovog filma imao izlete u taj isti žanr. partner mu je glumac koji se odlučio da se okuša u filmskom biznisu tek pošto je njegov rođeni brat dobio nominaciju za oskara, i bio je (on, ne njegov brat) oženjen glumicom koja ga je napustila upravo zbog jednog od quoteovanih glumaca (po žutoj štampi).reditelj je poslednjih 10-ak godina u žešćem downu, a debitovao je kao scenarista na jednom od najpoznatijih serijala u istoriji.film traje preko tri sata.
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Imao je dobre odnose sa rediteljem tokom snimanja filma. Ali, film mu se na prvom prikazivanju toliko nije dopao da je odmah otpustio menadžera. Međutim, kritika je počela da hvali ovaj film, pa ga je reditelj ipak nagovorio na radio turneju na kojoj će ga skupa promovisati. Ipak, još više ga je razbesnelo ponašanje ovog reditelja, koji mu praktično nije ni davao priliku da govori. Posle oko nedelju dana, toliko je pobesneo da je udario reditelja u lice i odbio da igra u njegovom narednom filmu, koji je BTW dobio glavnu nagradu u Berlinu.Ko je glumac, a ko je reditelj?Hint: Ko je čitao malo više mojih postova ovde može mu koristiti to što mislim da je ovaj reditelj jedan od najprecenjenih "umetnika" današnjice...
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ne sećam se kako stojiš sa p.t.andersonom, ali mi padaju na pamet on i mark wahlberg
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) Jedini -6 u koji sam bio uveren kada smo glasali... :D Ali, nipošto nije M. Volberg... U pitanju je popularan glumac koga vole nerafinirani i nedovoljno filozofski potkovani, nije u "visinama" jednog PTA...EDIT: U stvari, izmislio sam pravilo samo zato da bih mogao da mu puknem -6... Edited October 3, 2009 by Ajant23
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a ja išao po fizikalijama. reko' onaj nabildovani wahlberg bi baš mogao dobro da opauči mršavog andersona. a i deluje kao nervozan tip.ne znam, pod uticajem prethodnog pitanja, pada mi još na pamet i keanu reeves kako mlati kasdana. ali, on je fin dečko...
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 keanu ne bi mrava zgazio osim dosadnog paparaca
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) forman i harrelson? woody ima temper sto jes jespeople vs larry flint pa kasdan je poznati paparaconjega svakako treba zgaziti i overiti da li si ga dobro izgazio. gade mi se ti ljudi. Edited October 3, 2009 by mustang
Recommended Posts