Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Michael J. Pollardnisam ovo znao, ali sam izguglao samo da te ne gledam više kako se mučiš :(

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Hvala Moco, vaistinu si me spasio!Nastavljaš.

Edited by colonelo
Posted

ovaj film je neformalni nastavak jednog poznatog novoholivudskog filma. glavnu ulogu igra isti glumac koji je tu istu ulogu igrao i u prvom filmu. producent prvog filma je trebao da igra glavnu epizodu u drugom, ali nije. glavnu epizodu igra sport. scenarista prvog filma je trebao da režira drugi film, ali nije. glavni glumac oba filma režira drugi film. od samog početka su planirana tri filma, treći nikad nije snimljen. razmak između dva filma je 16 godina.dakle, traži se drugi film.

Posted

Reditelj je, tokom snimanja filma, bio toliko uplašen kako je epizodista igrao svoju ulogu, tako da mu je prepustio režiranje tih scena.A epizodista je taj lik zasnovao, vizuelno, na liku Martina Skorcezija

Posted

Epizodista je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih glumaca današnjice. Odbio je glavnu ulogu u ovom filmu, kao i još dvojica njegovih isto tako poznatihkolega. Zanimljivo je i da su preostala dva glumca u karijeri imali slične uloge kao i on u ovom filmu.

Posted

Glavni glumac je poslednjih godina, posle duge pauze, ponovo aktuelan. U ovom filmu igra detektiva, alergičnog na piliće, koji dobija zadatakda pronađe...samog sebe.

Posted
Glavni glumac je poslednjih godina, posle duge pauze, ponovo aktuelan. U ovom filmu igra detektiva, alergičnog na piliće, koji dobija zadatakda pronađe...samog sebe.
Angel Heart?
Posted (edited)

Angel Heartedit: Lrd je bio brži

Edited by colonelo
Posted

Možda je pre za pijano postovanje, no nvm. Elem, traži se film u kome jedan tada potvrdjeni seks simbol ima odnos sa nekim ko će uskoro postati seks simbol, dok se okolo mota još jedan seks simbol (2:1 za žene tu). Prvi seks simbol iz ovog niza hoće da se osveti glavnom baji, koji je likom, stasom i karakterom sličan liku koji je igrao par godina pre toga u filmu koji je konačno doneo oskare (a-ha!) jednom velikanu. Za početak da kažem da je reditelj ove godine imao back to basis film, a glavni baja je dobio bar jednog oskara da ja znam (a čini mi se i dva).