September 23, 200915 yr Traži se ime filma u kome glavne uloge - dva brata igraju dva glumca za koje je ova godina bila loša - jedan je umro, a drugi je ostao udovac.Trećeg brata igra još jedan poznat glumac koji nikada nije postao velika zvijezda igrao je igrao u dosta velikih blokbastera (sporedne, poluglavne i glavne uloge).
September 24, 200915 yr 1 film ima 2 reditelja ili se scena ponavlja u 2 filma?pao mi je dzon ford na pamet, tragaci, ali me zbunjuje mnozina.
September 24, 200915 yr Mislio sam da je pitanje lako, pa sam skarabudžio da bude teže razumljivo.Dakle, na kraju filma jednog evropskog reditelja, devojčica se kotrlja na nizbrdici više puta. Na početku filma drugog evropskog reditelja, konj se prevrne jednom ali usporeno.Drugi reditelj je vrlo cenio ovaj prvi film.
September 26, 200915 yr Nigde nikog... Vidim da je, u međuvremenu, Ulis tačno odgovorio, ali postovao na klasične filmove...Dobro, novo pitanje:Ko je u periodu od samo pet godina igrao kod: Alana Parkera, Alana Pakule, Harolda Bekera, Stenli Kjubrika, Džonatana Demea, Tonija Ričardsona i Roberta Altmana?
September 27, 200915 yr Mislio sam da je pitanje lako, pa sam skarabudžio da bude teže razumljivo.Dakle, na kraju filma jednog evropskog reditelja, devojčica se kotrlja na nizbrdici više puta. Na početku filma drugog evropskog reditelja, konj se prevrne jednom ali usporeno.Drugi reditelj je vrlo cenio ovaj prvi film.Volim Tarkovskog, poštujem Ulisov filmski ukus, ali me pažnja drži 12-30 sekundi, tako da nisam mogao da pročitam onu kobasicu od teksta. Bi li bio ljubazan da nam daš odgovor ovde, molim te?
September 27, 200915 yr Devočica se kotrlja na nizbrdici u Bresonovom Mušetu.A drugi reditelj je Tarkovski i Rubljov. Koliko se sećam, scena sa konjem nije odmah na početku, nego na kraju prvog segmenta o letenju balonom.Tako nekako.