Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

toa rečenica je "I'm too old for this shit"

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Traži se ime filma u kome glavne uloge - dva brata igraju dva glumca za koje je ova godina bila loša - jedan je umro, a drugi je ostao udovac.Trećeg brata igra još jedan poznat glumac koji nikada nije postao velika zvijezda igrao je igrao u dosta velikih blokbastera (sporedne, poluglavne i glavne uloge).

Posted

Outsiders?swayze, r.lowe, i onaj treći sa dva imena

Posted

nisam na to mislioa baš danas sam vidio sliku Roba sa ženom

Posted

Kotrljaju se devojčica i konj.Ko su reditelji?

Posted

1 film ima 2 reditelja ili se scena ponavlja u 2 filma?pao mi je dzon ford na pamet, tragaci, ali me zbunjuje mnozina.

Posted

Mislio sam da je pitanje lako, pa sam skarabudžio da bude teže razumljivo.Dakle, na kraju filma jednog evropskog reditelja, devojčica se kotrlja na nizbrdici više puta. Na početku filma drugog evropskog reditelja, konj se prevrne jednom ali usporeno.Drugi reditelj je vrlo cenio ovaj prvi film.

Posted

Nigde nikog... :unsure: Vidim da je, u međuvremenu, Ulis tačno odgovorio, ali postovao na klasične filmove...Dobro, novo pitanje:Ko je u periodu od samo pet godina igrao kod: Alana Parkera, Alana Pakule, Harolda Bekera, Stenli Kjubrika, Džonatana Demea, Tonija Ričardsona i Roberta Altmana?

Posted
Mislio sam da je pitanje lako, pa sam skarabudžio da bude teže razumljivo.Dakle, na kraju filma jednog evropskog reditelja, devojčica se kotrlja na nizbrdici više puta. Na početku filma drugog evropskog reditelja, konj se prevrne jednom ali usporeno.Drugi reditelj je vrlo cenio ovaj prvi film.
Volim Tarkovskog, poštujem Ulisov filmski ukus, ali me pažnja drži 12-30 sekundi, tako da nisam mogao da pročitam onu kobasicu od teksta. Bi li bio ljubazan da nam daš odgovor ovde, molim te?
Posted

Devočica se kotrlja na nizbrdici u Bresonovom Mušetu.A drugi reditelj je Tarkovski i Rubljov. Koliko se sećam, scena sa konjem nije odmah na početku, nego na kraju prvog segmenta o letenju balonom.Tako nekako.