3opge Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nema pitanja. šTRAJK!Zahtevi: - smenjivanje Maltezea (missim, gde je taj dečko, ne pojavljuje se danima) i munjevito djenkino 1 ustoličenje. - otvorite mi ćilimče, oću da pišem o Tarkovskom. 2put se ne šalju tenkovi na radnike..dura mod sed mod:1. Malteze je momentalno odsutan.2. samo ti pisi i posalji, ja cu da stavim ako valja.
Costanza (Karma Police) Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 dura mod sed mod:1. Malteze je momentalno odsutan.2. samo ti pisi i posalji, ja cu da stavim ako valja. 1. U redu je, vratio se Malteze. :) 2. Važi, samo da se zna, nisam ja nikakav profesionalac nego najobičniji ruski seljak, da ne kažem kolhoznik. Q: Koja danas već i-ha-haj sebriliti drul glumica ima malu ulogu Vudijeve devojke-pratilje na kraju filma "Eni Hol"?
Joshua Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jel drugarica Ripli, utamanjivacica vanzemaljaca?
Costanza (Karma Police) Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jel drugarica Ripli, utamanjivacica vanzemaljaca?Dobri vam izvori, collega. Udrite dalje...
Joshua Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ^_^ Izvinjavam se unapred zbog trivijalnosti pitanja...elem:Kjubrik je hteo da rezira ovaj film, ali samo ako ga bude i producirao. Kasnije su fat cats iz studija odustale od njega jer su se plasile da bi prekoracio i budzet i rokove.Jedna od glavnih zenskih uloga bila je ponudjena prvo Dzejn Fondi, pa Sirli Meklejn, pa Odri Hepbern (koja je htela da je prihvati, pod uslovom da se film snima u Rimu). Na kraju je glumica koja je dobila tu glavnu ulogu, prihvatila da je igra, ali pod uslovom da se iz scenarija izbaci `I believe in the devil`... sto je na kraju i uradjeno. Ona nikad nije ni izgovorila tu recenicu.Koji je film u pitanju?
apotekarica Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 The ExorcistPitanje - ustvari asocijacija =>bud / faye / madonna / sestrako je to?
Mr.Smith Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zanimljivo.Znam da je distribucija Mandzurijskog kandidata sa Sinatrom odlozena, godinama, zbog ubistva Dzona Kenedija.Paralax View, koji se radnjom oslanja na desavanja oko ubistva R.Kenedija snimljen je 5-6 godina kasnije.Sa nestrpljenjem ocekujem odgovor.polu/troll/onu vezi MC, mislim da je to vise postala legenda nego sto su bile stvarne okolnosti zasto se film nije mnogo prikazivao krajem sezdesetih - film koji je povucen zbog ubistva kenedija je 'suddenly' - tu se radi o ubistvu predsednika koji prolazi kroz mali grad, mafija, snajper i sve sto ide uz to (frank sinatra glumi i u ovom filmu)...'suddenly' je snimljen negde sredinom 50'-ih. Iz nekog razloga ovaj film je sada 'public domain', pa moze legalno da se skine sa nekoliko sajtova (ima ga na 'Internet Archive')polu/troll/off
Aleksija Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Pitanje - ustvari asocijacija =>bud / faye / madonna / sestrako je to?warren beatty
Aleksija Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dobar dan -_- on je ljubitelj i kolekcionar oruzja; navodno je jedna cuvena vojna operacija nazvana po njegovom filmu; film ovog autora je bio odskocna daska za glumacku karijeru jednog politicara. ko je to?
djenka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ne odgovaram na pitanja, jer nikad nemam neku inspiraciju šta bi postavio, ali nek mi Alexia oprosti što ću dati dodatni hint."Go ahead, make my day."
Aleksija Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 nije. politicar je, inace, prvo bio glumac, pa se tek kasnije angazovao na trenutnom radnom mestu.vojna operacija se odigrala pocetkom ovog stoleca.
Recommended Posts