Lrd Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 E, pa nisam znao za Marvina. A glup sam što ne razumem hintove, a sve si rekao u prvom hintu. Sramota...
Cyrano de Bergerac Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mislim da nije bilo, ako jeste opraštajte. Po uzoru na kog glumca je Pratt kreirao lik Corta Maltesea?
colonelo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kog poznatog američkog glumca je Tito odlikovao zbog zasluga na području Jugoslavije u II svejtskom ratu?
Lrd Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kako su dobra postala pitanja! Nemam pojma ovde ni da lupim trenutno, doduše.
colonelo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 U pitanju je glumac sa izuzetno jakom filmografijom.
colonelo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 (edited) Nije Stewart. Ovaj je slične konstitucije, čak i malo viši, ali je široj javnosti manje poznat od Stewarta.Tačnije, u svoje vrijeme je bio najviši glumac u Holivudu koji je igrao vodeće uloge (glavne ili noseće epizodne). Edited August 20, 2009 by colonelo
colonelo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Koliko mi je poznato, nije igrao Drakulu.Ovaj je radio sa najvećim rediteljima.Ako bismo napravili izbor 10 najvećih američkih reditelja - ovaj je igrao kod 4-5.
colonelo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Iako je češće igrao pozitivce, najvišese pamti po ulogama člana gangsterskih bandi (u 2 čuvena krimića - noara), pomahnitalog generala i korumpiranog policajca.Ostale poznatije uloge - naslovna uloga u jednom klasičnom vesternu (u režiji jednog slavnog reditelja koji i nije poznat po ovom žanru) i u jednom noaru u kome mu je oponent bio Frank Sinatra (u jednoj od rijetkih negativnih uloga).
Recommended Posts