PussyGalore Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dakle strucnjaci, da pripomognem:prvi put je zaveo svet tako da se o tome i dalje prica i nagadja drugi put je zaveo paranoicne amerikancedakle, ko bi mogao da bude titan-gigant-golijat, a renaissance man pritom???
PussyGalore Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 pa jeste, vidis kada si malo mucnuo glavom kako je ustvari pitanje bilo neprijatno lako. ajde...
Lrd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dobro, hajde da nastavimo klasično, titanski i megalomanski.Nekada davno beše jedan gradić blizu koga je obitavao čovek od koga su se žene sklanjale kada je dolazio u grad, a muškarci prelazili na drugu stranu ulice. Svi osim čoveka koji je rekao da je na zapadu nepristojno da drugog puštaš da pije sam. A onda je sa istoka došao školarac sa zakonikom u ruci koji nije verovao u oružje, ali je na kraju bio primoran da izadje na megdan, uprkos protivljenju devojke koju je maznuo i koja, kako je opevano, kao i svaka žena kao prvu stvar u odraslom životu naučila da kada dvojica muškaraca odu na obračun, samo se jedan vrati. Sve je to lepo opevao jedan ne baš gigant-titan, ali svakako klasik. Pesmu je napisao gigantsko-titansko-golijatsko-gargantuanski (itd) kompozitorski tandem, ali ta pesma nije ušla u film. Dakle, kako se zovu razbojnik, pravnik, čovek koji ne veruje da na zapadu treba da se pije sam, maznuta devojka, pevač i kompozitori?E, da. Potrudio sam se malo, samo za publiku ovde. Film je dobio oskara.
MocaVukotic Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dakle, kako se zovu razbojnik, pravnik, čovek koji ne veruje da na zapadu treba da se pije sam, maznuta devojka,l.marvin, j.stewart, j.wayne, v.miles ?
Lrd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 l.marvin, j.stewart, j.wayne, v.miles ?Pa ne baš. :) To su ti glumci, traže se likovi. Fale ti pevač i kompozitori.
MocaVukotic Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pa ne baš. :) To su ti glumci, traže se likovi. Fale ti pevač i kompozitori.e do qrca, znam samo liberty valancea
Lrd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) e do qrca, znam samo liberty valanceaMa daj, ne možeš da ne znaš kako se zove čovek koji je ubio Liberti Valansa. Ok, ajde izbacujem Veru Majls jer ni ja sad ne mogu da se setim kako se zvala, ali pevača, kompozitore, Vejnov lik.edit: hajde i ti Ghoste. Znaš tamo neke trubače u crno-belim filmovima, možeš i ovo. Edited August 11, 2009 by Lrd
Lrd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) I'te, bre, dodjavola. er ovo ne radi sajt ili ja ne znam da postavljam? Edited August 11, 2009 by Lrd
Lrd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) Tehnički, ne još. Burt i još ko?edit: a to ko je veći, pa kako se to meri kad su iz različitih svetova? Lični utisak, uticaj, prodate ploče, šta? Edited August 11, 2009 by Lrd
Lrd Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ok, votever. Hal Dejvid i Bert Bakarah (ili kako god). Neka pita ko god hoće od onih koji ne znaju naizust Toma Donifona.
MocaVukotic Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 evo jedno smešno:u kom filmu glavni lik biva pobeđen u igri "iks-oks", i to od strane kokoške (možda je i pevac, nije ni bitno)?u tom filmu glavnu mušku i žensku ulogu igraju dva giganta-titana-trokrilna šifonjera američkog filma. to im je jedan od, ako se ne varam, ukupno tri zajednička filma. onaj srednji.
MocaVukotic Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dobro, da suzimo izbor. film je iz 80-ih, a epizodu igra jedan glumac rumunsko-poljskog porekla, tada samo poznati epizodista, danas već etablirano veliko ime. inače je taj epizodista nekoliko puta bio sidekick glavnom glumcu iz gornjeg pitanja.zamuljano.
MocaVukotic Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 dobro, nek proba neko nešto. nema se više šta reći od hintova i ostalih pomagala. možda još samo da kažem da je reditelj belgijanac, kratkog, smešnog imena.
Lrd Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 (edited) Ma nemam pojma, bre. Ništa mi ne znači što si naveo, a da me jebeš ne mogu da se setim nijednog belgijskog reditelja. Možda je prelako, ali kada mi se u glavi pomešaju iks-oks sa piletom, glumački velikani i belgijski reditelj u glavi mi je tačno ono sa klipa - majmunče koje lupa u činele i radi salto unazad. Edited August 14, 2009 by Ulis
Recommended Posts