Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Reditelj je u stvaranju albuma imao funkciju fotografa.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dosta se, inače, bavio fotografijom, a i slikarstvom.

Posted

Nabrajam u glavi slikare-fotografe-reditelje i uvek mi fali jedna od tih stvari. A samo pitanje o albumu mi ništa ne govori. Ovo je bio inteligentan i suvisli post.

Posted

Drugi bitan saradnik u izdavanju ovog albuma je bio dj koji stoji iza projekta Gnarls Barkley.

Posted

Ah, Gnarls Barkley. Čuo sam za njih jednom na poslu u večernjoj smeni kad mi je kolega rekao "slušaj pesmu što je dobra, bend se zove gnarls barkli, zanimljivo je skroz", a ja sam odgovorio "aha".

Posted

Reditelj za muziku u svojim filmovima najčešće angažuje jednog Italijana

Posted

U jednom od ranijih filmova ovog reditelja,igra njegova tadašnja žena koja peva temu koja je i naslov filma. Naziv teme i filma je vrsta tkanine u plavoj boji.

Posted

Tačno.Ostatak je album - projekat Dark Night of the Soul, za koji su muziku radili Danger Mouse (Gnarls Barkley) i Mark Linkus iz sastava Sparklehorse, dok je Lynch radio foto album. Album je na kraju izašao sa praznim cd-om, pošto je EMI, koja ima Danger Mousea pod ugovorom, zabranila izdavanje albuma. Muziku je naravno bilo moguće downloadovati na netu. Kao u doba starih dobrih Pistolsa.Pitaš.

Posted

Okej, hajde i ja da napravim neku zbrljoku. Traže se tri ličnosti. Prvi je Teksašanin koji je promenio ton karijere kada je ostao bez žene, dece i studija. Iako je često veseo, u suštini je veliki emotivac i tužni lik. Jedna njegova pesma rasplakala je lika koji iz obostranog zadovoljstva udara ćerku čoveka koji je maznuo jednu od dve najbolje ribe na svetu isključivo na mozak, iako je bio štreber. Ko su Tužni Teksašanin, Udarač i Ćerka?Štreber i Riba i mesto udaranja su bonus.

Posted

Tužni je gigant-titan™, u javnim nastupima stalno je nosio naočare za sunce, Ćerka se bavila modom i kratka kosa joj je zaštitni znak, a udarač je jedan vrlo talentovan lik koji je vozio motor nekada, a bio je i fotograf, a skoro stalno psihopata.Štreber je jedan od vlažnih snova "intelektualaca koji drže do sebe", nije Amerikanac, a Riba je ona od dve za koju se nije pričalo da je frigidna i koja se jako dugo ljubila.

Posted

Pevač je lirski tenor, ima gomilu hitova, nije dočekao devedesete. Ćerkini roditelji su Evropljani oboje, ćale je reditelj, keva glumica. Glumac udarač je glumio u dva filma sa Džejmsom Dinom, a režirao je film sa Madonom iste godine kada je pevač umro. Vrlo je jednostavno, u stvari.

Posted

da li ti, covece, pitas za roya, isabelu, denisa, blue velvet, lyncha i td...za te gigante-titane-golijate ili sta?

Posted
da li ti, covece, pitas za roya, isabelu, denisa, blue velvet, lyncha i td...za te gigante-titane-golijate ili sta?
Pa, naravno. Još sam izintelektualisao da te isteram iz rupe. Ajd' sad ti pitaj nešto visceralno.
Posted

evo jedno bezobrazno lako pitanje:jednom je zaveo svet, drugi put je zaveo i prevario amerikuko je taj titan-gigant zavodnik i prodavac magle?