Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Slavko Vorkapić?
Naravno. Sad ti postavi i nemoj da zaboraviš na kviz. Or else.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koji glumac je osvojio Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu u kome je bio tek peto ime na špici (i na svim najavama)?Pritom, glumci nisu potpisivani po abecednom redu niti po redoslijedu pojavljivanja.

Posted

Pomoć:Tu ulogu je želio je da igra Marlon Brando, ali je dodijeljena manje poznatom glumcu.

Posted

Da li je tačno da je tu ulogu želeo da igra Marlon Brando, ali je ona dodeljena manje poznatom glumcu?

Posted

Da, to bi bila preciznija formulacija.Znam da znaš, ali obavi formalnost i reci odgovor.

Posted

ma dupli ok, a šta je sa kvadruplim sa prethodne strane?

Posted

Trudim se da imam što više postova :)Koji je odgovor pa da preuzmeš štafetu?

Posted

Nemam pojma, na žalost, inače bih odgovorio.

Posted (edited)

Još jedan hint:Manjim dijelom je glumio na maternjem, a većim dijelom na engleskom jeziku (u tom filmu).Edit: tek naknadno sam vidio ovu grešku sa višestrukim postom.

Edited by colonelo
Posted

Poslednji hint:Glumac se zove kao najstariji (živi) Topalović.

Posted

To, druže!Riješio si me ovog belaja!

Posted

A koji je film u pitanju i uloga, reci molim te, interesuje me.Za to vreme pitanje - koji reditelj je učestvovao ove godine u izdavanju albuma kome je nedostajala jedna, ali ključna stvar?

Posted

Dobio je Oskara za ulogu advokata u filmu Judgment at Nuremberg.Na špici su prije njega bili kreditovani Spencer Tracy, Burt Lancaster, Richard Widmark i Marlene Dietrich. Iza njega su Judy Garland i Montgomery Clift, ali oni imaju svega po 10-ak minuta u filmu.

Posted

Hvala. A pitanje je, da podsetim:

Koji reditelj je učestvovao ove godine u izdavanju albuma kome je nedostajala jedna, ali ključna stvar?