Lrd Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Slavko Vorkapić?Naravno. Sad ti postavi i nemoj da zaboraviš na kviz. Or else.
colonelo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Koji glumac je osvojio Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu u kome je bio tek peto ime na špici (i na svim najavama)?Pritom, glumci nisu potpisivani po abecednom redu niti po redoslijedu pojavljivanja.
colonelo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pomoć:Tu ulogu je želio je da igra Marlon Brando, ali je dodijeljena manje poznatom glumcu.
kobni zelaya Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Da li je tačno da je tu ulogu želeo da igra Marlon Brando, ali je ona dodeljena manje poznatom glumcu?
colonelo Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Da, to bi bila preciznija formulacija.Znam da znaš, ali obavi formalnost i reci odgovor.
kobni zelaya Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ma dupli ok, a šta je sa kvadruplim sa prethodne strane?
colonelo Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Trudim se da imam što više postova :)Koji je odgovor pa da preuzmeš štafetu?
kobni zelaya Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nemam pojma, na žalost, inače bih odgovorio.
colonelo Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 (edited) Još jedan hint:Manjim dijelom je glumio na maternjem, a većim dijelom na engleskom jeziku (u tom filmu).Edit: tek naknadno sam vidio ovu grešku sa višestrukim postom. Edited August 1, 2009 by colonelo
colonelo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Poslednji hint:Glumac se zove kao najstariji (živi) Topalović.
kobni zelaya Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A koji je film u pitanju i uloga, reci molim te, interesuje me.Za to vreme pitanje - koji reditelj je učestvovao ove godine u izdavanju albuma kome je nedostajala jedna, ali ključna stvar?
colonelo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dobio je Oskara za ulogu advokata u filmu Judgment at Nuremberg.Na špici su prije njega bili kreditovani Spencer Tracy, Burt Lancaster, Richard Widmark i Marlene Dietrich. Iza njega su Judy Garland i Montgomery Clift, ali oni imaju svega po 10-ak minuta u filmu.
kobni zelaya Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hvala. A pitanje je, da podsetim: Koji reditelj je učestvovao ove godine u izdavanju albuma kome je nedostajala jedna, ali ključna stvar?
Recommended Posts