colonelo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ajde onda ovako:Odgovor na sva tri pitanja je isti.
najgori Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 da nije neki spot za politicku/humanitarnu/stajaznam kampanju?
colonelo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 (edited) Jesu Amazing Stories.Tu su slavni reditelji radili sa glumcima koji nisu igrali u njihovim filmovima.Tako su u Spielbergovoj priči igrali Kevin Costner i Kiefer Sutherland, u Scorseseovoj Sam Waterston i Tim Robins, a u Eastwoodoj Harvey Keitel i Beau Bridges (uz tada nazaobilaznu Sandru Lock). Edited July 18, 2009 by colonelo
MocaVukotic Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 novčić od dva frankasviranje na češljuslow-motion "ubistvo" ćorcimafilm?
Sokrat Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nacekacete se ako ja budem postavljao pitanje... Bolje nek' pita neko drugi
Sokrat Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Niko da se prevari da pita umesto mene...Koji glumac je, bar tako kaze legenda, dobio ulogu koja mu je promenila zivot tako sto se vece pred audiciju pobio u kafani i dosao sa modricama i oziljcima, te tako pokazao da je pravi covek za ulogu?
Sokrat Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jbg, nije mi bila namera da blokiram kviz...Posto ne verujem da cu biti pri racunaru u narednih nekoliko dana, ne vredi da dajem hintove. Ako nekog zanima, glumac je Mel Gibson a film Mad Max.
Lrd Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ajd' zicer za razbijanje učmalosti. Bio je jedan od najcenjenijih reditelja u SAD u periodu izmedju dva rata. Počeo je kao crtač kulisa i majstor za specijalne efekte. Najcenjeniji je bio kao montažer. Veliki inovator, za neke tvorac montažne sekvence. Radio je sa nekim od najvećih imena predratnog Holivuda. Kasnije je bio dekan najstarije filmske škole u SAD. On je?
Recommended Posts