July 18, 200915 yr Jesu Amazing Stories.Tu su slavni reditelji radili sa glumcima koji nisu igrali u njihovim filmovima.Tako su u Spielbergovoj priči igrali Kevin Costner i Kiefer Sutherland, u Scorseseovoj Sam Waterston i Tim Robins, a u Eastwoodoj Harvey Keitel i Beau Bridges (uz tada nazaobilaznu Sandru Lock). Edited July 18, 200915 yr by colonelo
July 20, 200915 yr Niko da se prevari da pita umesto mene...Koji glumac je, bar tako kaze legenda, dobio ulogu koja mu je promenila zivot tako sto se vece pred audiciju pobio u kafani i dosao sa modricama i oziljcima, te tako pokazao da je pravi covek za ulogu?
July 22, 200915 yr Jbg, nije mi bila namera da blokiram kviz...Posto ne verujem da cu biti pri racunaru u narednih nekoliko dana, ne vredi da dajem hintove. Ako nekog zanima, glumac je Mel Gibson a film Mad Max.
July 30, 200915 yr Ajd' zicer za razbijanje učmalosti. Bio je jedan od najcenjenijih reditelja u SAD u periodu izmedju dva rata. Počeo je kao crtač kulisa i majstor za specijalne efekte. Najcenjeniji je bio kao montažer. Veliki inovator, za neke tvorac montažne sekvence. Radio je sa nekim od najvećih imena predratnog Holivuda. Kasnije je bio dekan najstarije filmske škole u SAD. On je?