Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ajde onda ovako:Odgovor na sva tri pitanja je isti.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

da nije neki video klip u pitanju?

Posted

da nije neki spot za politicku/humanitarnu/stajaznam kampanju?

Posted

U pitanju je TV produkcija-Nisu spotovi.

Posted (edited)

Jesu Amazing Stories.Tu su slavni reditelji radili sa glumcima koji nisu igrali u njihovim filmovima.Tako su u Spielbergovoj priči igrali Kevin Costner i Kiefer Sutherland, u Scorseseovoj Sam Waterston i Tim Robins, a u Eastwoodoj Harvey Keitel i Beau Bridges (uz tada nazaobilaznu Sandru Lock).

Edited by colonelo
Posted

novčić od dva frankasviranje na češljuslow-motion "ubistvo" ćorcimafilm?

Posted

da, ali nema bežanije. postavljaj sledeće.

Posted

Nacekacete se ako ja budem postavljao pitanje... Bolje nek' pita neko drugi

Posted

Niko da se prevari da pita umesto mene...Koji glumac je, bar tako kaze legenda, dobio ulogu koja mu je promenila zivot tako sto se vece pred audiciju pobio u kafani i dosao sa modricama i oziljcima, te tako pokazao da je pravi covek za ulogu?

Posted

Jbg, nije mi bila namera da blokiram kviz...Posto ne verujem da cu biti pri racunaru u narednih nekoliko dana, ne vredi da dajem hintove. Ako nekog zanima, glumac je Mel Gibson a film Mad Max.

Posted

Ajd' zicer za razbijanje učmalosti. Bio je jedan od najcenjenijih reditelja u SAD u periodu izmedju dva rata. Počeo je kao crtač kulisa i majstor za specijalne efekte. Najcenjeniji je bio kao montažer. Veliki inovator, za neke tvorac montažne sekvence. Radio je sa nekim od najvećih imena predratnog Holivuda. Kasnije je bio dekan najstarije filmske škole u SAD. On je?