kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moguće da je to onaj film gde nešto švercuju pajdo ili koku, pa nešto Nolte nagrabusi prilično nedužan sa nekom plavom ribom. Dal se zove Dog Soldiers, nisam siguran. Kraja se ne sećam, pa ne mogu po tome da se orijentišem. A bio je često na tv-u.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 oh boze koja glupost kobny...pitanja su javna, resavaju se po principu first-come, first-served...odgovara se na razne nacine, onako kako te inspiracija ponese, da li slikom, da li pesmom, recitacijom, basnom ili zagonetkom, sto je opet, po meni nastavak igre.znas onu igru sa praznim stolicama oko kojih brzo hodas dok traje muzika pa kada iznenada stane a ti sednes ako nisi zakisnio.kakva bi pitanja tebi i lrd odgovarala? postavljaju se pitanja od opsteg nekog znacaja i vaznosti za koje se pretpostavlja da jedan prosecano obrazovan filmofil treba da zna ako je vec zalutao ovde.ne traze se scenaristi, editori i ostalo pomocno osoblje koji su itekako vazni za film, traze se uglavnom giganti-titani pa ako se ni oni ne prepoznaju u pitanju, sta onda ocekivati od malo ezotericnijih i kompleksnijih pitanja, o onim malo nepoznatim siroj publici a opet veoma vaznim za film?uostalom, red za postavljanje pitanja je otvoren, izvoli, postavi ti ili lrd...Nisam očekivao od tebe da ovako zamenjuješ teze - nisam se žalio što ne znam odgovor na pitanje - kad ne znam, obično ćutim, što smatram primerenim, već na to što se ni ne kaže koji je film bio u pitanju. Ako misliš da treba da shvatim da je u pitanju Kazablanka samo zato što bi neki tamo "Zorge sigurno pogodio", onda si u grdnoj zabludi. Zorgeovi afiniteti ne spadaju čak ni u "ezoterična" pitanja. Pre se radi o nekome nepoznatom široj publici, a opet nevažnom za film.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Žao mi je što tako mislišŽao mi je što tebi ne radi dobro net pa ti nije učitao smileya u mom postu - uradi refresh i smiley će se najverovatnije pojaviti.
najgori Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 yup. film se u americi davao pod imenom "who'll stop the rain" Moguće da je to onaj film gde nešto švercuju pajdo ili koku, pa nešto Nolte nagrabusi prilično nedužan sa nekom plavom ribom. Dal se zove Dog Soldiers, nisam siguran. Kraja se ne sećam, pa ne mogu po tome da se orijentišem. A bio je često na tv-u.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Neki put me pamćenje stvarno iznenadi - niti mi se film nešto svideo, nit' se sećam šta se desilo, i setih se.Ko se oženio na pola filma i uzeo ženino prezime?
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nije. Nemoj da zagađuješ Ulemekom pitanje koje se odnosi na jedno istinsko remek delo.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ko se oženio na pola filma i uzeo ženino prezime?Svoje prezime prebacio na ime, a tako je i film dobio naziv.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Film je dobio 4 Oskara, ali su svi bili oni "manje važni". Ostao je bez glavnih Oskara u jednoj od najjačih trka ikada, gde bi bar tri flma potpuno opravdano pobedila, a i preostala dva možemo nazvati bar izuzetnim.
Ajant23 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jedan od najčuvenijih poljubaca u istoriji filma u kome je učestvovala glumica još slavnijeg prezimena, koja je - na dodeli nagrade za životno delo reditelju tog filma iz koga je poljubac - napravila jednu opasku u intimnom krugu ljudi u kojoj je izrazila žaljenje što nagrada nije dodeljivana ranije dok reditelj još nije bio bolestan i star. A, eto, i ona je teško bila obolela i teško dobila ulogu pred kraj karijere i rekla reditelju na snimanju svog poslednjeg "bioskopskog" filma da živi pozajmljeno vreme. Ključnu pomoć za tog reditelja već sam dao u ovom tekstu, još pre nego sam ga pomenuo...Glumica i reditelji?
Lrd Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jedan od najčuvenijih poljubaca u istoriji filma u kome je učestvovala glumica još slavnijeg prezimena, koja je - na dodeli nagrade za životno delo reditelju tog filma iz koga je poljubac - napravila jednu opasku u intimnom krugu ljudi u kojoj je izrazila žaljenje što nagrada nije dodeljivana ranije dok reditelj još nije bio bolestan i star. A, eto, i ona je teško bila obolela i teško dobila ulogu pred kraj karijere i rekla reditelju na snimanju svog poslednjeg "bioskopskog" filma da živi pozajmljeno vreme. Ključnu pomoć za tog reditelja već sam dao u ovom tekstu, još pre nego sam ga pomenuo...Glumica i reditelji?err...Ingrid Bergman, Alfred Hičkok...i, bemliga, Roselini?
PussyGalore Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ne nego bergman, a poljubac je trajao 11 minuta u 'zacaranoj'...bas lepo pitanje.ajde,lrd
Lrd Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ne nego bergman, a poljubac je trajao 11 minuta u 'zacaranoj'...bas lepo pitanje.ajde,lrdSamo da mi Ajant potvrdi pre nego što odem na spavanje. Jebete me sa ovim oskarima najstrašnije, to mi je potpuna nepoznanica, a svi ga stavljaju kao glavni hint, a neću da guglam pa se obradujem kad mi uleti tako neki oskar koji možda znam. A pitanje je stvarno lepo.
Recommended Posts