PussyGalore Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 film je snimljen kada nisu bas tehnoloska pomagala bila usavrsena ,pa je za tu svrhu napravljen avion-maketa a angazovani su kepeci da bi se stekao utisak proporcije.cudno, pomislila sam da ce zorge kao iz topa da pogodi film.sada je vec sve jasno...
PussyGalore Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) ha, ha...pogodio si, a i slikala sam ti knjige da ti pravim zazubice, mada mislim da ti ne volis koolhaasa ili gresim?ne znam da li si video apartmane koje je dizajnirao u NYCp.sa nisi ni prokomentarisao draguljhttp://www.youtube.com/watch?v=wcKZoFRpZCI Edited June 21, 2009 by PussyGalore
Ulis Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) Posle onog TV centra u Pekingu ostao sam bez reči. Imam njihov (OMA) sajt pa ću pogledati na koje misliš apartmane.gde si se samo setila Small Faces-a? :) nisam ih čuo decenijama...btw. ko je ona dama na konju?Red bi bio da vratimo Ajantu njegov red. Edited June 21, 2009 by Ulis
PussyGalore Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 da, da neka puca ajant.cekaj bre, zezas se? ne prepoznajes egzoticnu bjanku??????u klubu 54 , rodjendan njen...pa zamisli ulazak bjanke godajve...
Ulis Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Veruj mi da jesam...ali nisam bio siguran...okruženje me je zbunilo.Mislio sam da je neko ranije, ranije doba
Lrd Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Drugari, i'te dodjavola malo. Er može za nas nepratioce oskara i spore umom neki odgovor i da se napiše, molim vas? Tipa, šta je odgovor na Pussyno pitanje od pre tri strane? Pa onda i sva ostala, osim na Ulisovo sa glumica, to sam uspeo da shvatim. Danke.
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Potpis. Kao sitna deca koja su uzaptila skupu igračku, pa sad kao smišljaju neke drugima nerazumljive igre, da svi gledaju kako se oni igraju, a drugi ne mogu. Vreme je da se razmisli o osnivanju FZD-a.
Ulis Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Lrd,ako misliš na ovo pitanje bas ste dosadni, ajdeu njegovim filmovima muzika je kolaz zvukova, dzez, violine, r&r, mocart...u ovom filmu pusi se lucky strike, chesterfields, raspravlja se o knjizevniku, ovj film je homage odredjenom zanru, pogotovu i naracija i lokacija podsecaju na tipican americki model iz '40-tih. medjutim, gigant-titan je celu pricu stavio u po bela dana, obasjanu suncem, nema vlaznih u, polupustih ulica, nema monohromaticne atmosfere...film je savrsenstvo, nista mu pod milim bogom ne nedostaje.film?gigant-titan?odgovor je Lično sam dao sve od sebe, do poslednjeg daha, i ne mogu da proniknem u misteriju...dakle Do poslednjeg daha Žan Lik Godarafilm je snimljen kada nisu bas tehnoloska pomagala bila usavrsena ,pa je za tu svrhu napravljen avion-maketa a angazovani su kepeci da bi se stekao utisak proporcije.cudno, pomislila sam da ce zorge kao iz topa da pogodi film.sada je vec sve jasno...odgovor je KazablankaPotpis. Kao sitna deca koja su uzaptila skupu igračku, pa sad kao smišljaju neke drugima nerazumljive igre, da svi gledaju kako se oni igraju, a drugi ne mogu. Vreme je da se razmisli o osnivanju FZD-a.Preteruješ
kobni zelaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 PreteruješDobro, hajde, neka bude FZPIŠ (film za pubertetlije i šiparice). :)
PussyGalore Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 (edited) oh boze koja glupost kobny...pitanja su javna, resavaju se po principu first-come, first-served...odgovara se na razne nacine, onako kako te inspiracija ponese, da li slikom, da li pesmom, recitacijom, basnom ili zagonetkom, sto je opet, po meni nastavak igre.znas onu igru sa praznim stolicama oko kojih brzo hodas dok traje muzika pa kada iznenada stane a ti sednes ako nisi zakisnio.kakva bi pitanja tebi i lrd odgovarala? postavljaju se pitanja od opsteg nekog znacaja i vaznosti za koje se pretpostavlja da jedan prosecano obrazovan filmofil treba da zna ako je vec zalutao ovde.ne traze se scenaristi, editori i ostalo pomocno osoblje koji su itekako vazni za film, traze se uglavnom giganti-titani pa ako se ni oni ne prepoznaju u pitanju, sta onda ocekivati od malo ezotericnijih i kompleksnijih pitanja, o onim malo nepoznatim siroj publici a opet veoma vaznim za film?uostalom, red za postavljanje pitanja je otvoren, izvoli, postavi ti ili lrd... Edited June 22, 2009 by PussyGalore
Lrd Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ah, Do poslednjeg daha. Ima smisla, samo ne bih Godara nazvao gigantom-titanom, pa me to zbunjuje, a ovo za Kazablanku nisam znao. Hvala. Da ne bude zabune, ne bunim se što ne znam odgovore već što ih ne napišete jasno. A kobni drami uvek malo, to zna svako ko čita Sport. :)
Ajant23 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nemojte me previše ganjati zbog citata. Davno sam gledao taj intervju, a našao sam samo jedan citat koji mi se i nije baš sasvim poklopio sa sećanjem. Ali, suština je tu...Reditelj je dao intervju na balkonu svoje sobe u Kanu, na festivalu na kome je trijumfovao njegov film. Na pitanje o "nerealnosti" (nešto u tom smislu) njegovog filma, ovako je odgovorio (slobodno parafraziram po sećanju i oslanjajući se na citat na engleskom):"Jutros sam sreo ženu koja je imala zlatni odsjaj na nosu. Vozila se u kadilaku i držala majmuna u rukama. Njen vozač je zaustavio kola i pitala me je: 'Da li ste vi, ****?' Tim svojim metalnim glasom nastavila je: 'Otkuda to da u vašim filmovima ne postoji ni jedna jedina normalna osoba?'"Film i reditelj?
Recommended Posts