MocaVukotic Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ok, ja sam kriv. trebao sam lepo da napišem...aj sadmuškarac = ženaglumac = glumicadve zvezde + 1 zapažen debifilm?
MocaVukotic Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pih, mislio sam da će duže da izdrži...teraj dalje
Sludge Factory Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ajd 1 lako:u jednom filmu nije zatvarao usta, a drugom ne moze ni da zine, a da ga ne ucutkaju. Ko, gde?
najgori Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 steve buscemi? (big lebowski je drugi, a prvi... mozda reservoir dogs, mozda millers crossing...)
najgori Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 (edited) ako onaj ko nosi glavu u torbi pije pivo iz tanke case, sta pije glava u torbi?quickedit: glavu nosi u jednom filmu, a pivo pije u drugom, glava u torbi pije u vise "trecih" filmova. Edited June 16, 2009 by najgori
najgori Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 pitanje je tesko ali je odgovor veoma lak. za pocetak:pivo iz tanke case pije majkl kejn u "get carter" CARTER: Pint of bitter.The barman picks up a glass mug and begins to draw the beer. Carter snaps his fingers at him.CARTER: In a thin glass. The barman sighs petulantly, transfers the beer into a thin glass and puts it on the counter.dalje?
najgori Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 smorio?pije shaken not stirred. u hjustonovom man who would be king majkl kejn nosi konerijevu odsecenu glavu i prica pricu radjaru kiplingu.
Ulis Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ha..ha.. lepo si ovo smislio...Nema ti druge nego da nastaviš sa novim pitanjem
Ulis Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Šta je odlučilo da lik mladog Vita u Kumu 2 ima brkove?
boshoku Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Šta je odlučilo da lik mladog Vita u Kumu 2 ima brkove?disleksja, sta li- prvi odgovor bese za branda. pa da nije sam de niro insistirao? kao, starije ce izgledati, spram prethodnih, young-vito-scena?
Recommended Posts