Ajant23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Najizrazitiji "hičkokovski film" ovog poznatog i Oskarom nagrađivanog reditelja.Glavni glumac je u godini u kojoj je snimio ovaj film, igrao i u nastavku čuvenog i možda ozloglašenog blockbustera, kao i u jedinoj Zlatnoj palmi velikog američkog reditelja.Kompleksan skriveni dragulj ovog reditelja, stilski i "interfilmski" protkan Hičkokovim filmovima najviše nosi u sebi magovu Vrtoglavicu.Završava se na grandioznoj geografskoj lokaciji koja je i naziv (a i lokacija) jednog filma holivudskog seks simbola. Bitno je da je ta lokacija poznata i kao često odredište za medeni mesec.Film?
najgori Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ovaj film je prilicno svez, pa pitanje mozda nije na mestu, ali je dijalog super:- What weapon is it?- An Uzi.- Chinese?- No, lsraeli. Chuck Norris used it in Delta Force. So be careful! The lsraelis or Chuck Norris might be around.
Ajant23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) ricard ras, boja noci. nikako mi se nije svideoNe. Nije.Pa, čekaj potvrdu. Baš bih za tu glupost rekao da je skriveni dragulj...EDIT: I, Bruce Willis te godine nije igrao ni u jednom nastavku blockbustera. A, i Richard Rush nije Oskarom nagrađivan. Stvarno, otkud ti ideja da je sigurno taj film... Edited June 12, 2009 by Ajant23
Ajant23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Pitanje je i dalje aktivno: Najizrazitiji "hičkokovski film" ovog poznatog i Oskarom nagrađivanog reditelja.Glavni glumac je u godini u kojoj je snimio ovaj film, igrao i u nastavku čuvenog i možda ozloglašenog blockbustera, kao i u jedinoj Zlatnoj palmi velikog američkog reditelja.Kompleksan skriveni dragulj ovog reditelja, stilski i "interfilmski" protkan Hičkokovim filmovima najviše nosi u sebi magovu Vrtoglavicu.Završava se na grandioznoj geografskoj lokaciji koja je i naziv (a i lokacija) jednog filma holivudskog seks simbola. Bitno je da je ta lokacija poznata i kao često odredište za medeni mesec.Film?
najgori Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 pardon. zaleteo se zbog stunt man-a. za koji je nominovan, ali ga nije dobio
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Reditelj je radio najbolji snimak nekog rok koncerta "Stop making sense"?Ako je to Džonatan Demi (The Silence of the lambs) onda je film Last embrance, glumac je Roj šajder (Sav taj džez - Bob Fosi) - Ajkula 2 - Nijagara - Merilin .......
PussyGalore Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja sam pomislila prvo na fosija, a onda sam se prebacila na lyncha i caga i las vegas
PussyGalore Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 i nijagara, mislim, sramota...mada sam se zanela sa las vegasom.odlicno pitanje, 'lejered' a ne haiku.
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 U tri filma jednog reditelja, isti glumac nosi sat na unutrašnjoj strani ruke....Reditelj, glumac, filmovi?
PussyGalore Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kad se spomene sat ja uvek imam asocijacije na chea i stiv mekvina, nadam se da nemas na umu nekog od 007
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kada saznaš odgovor na ovo pitanje, imaćeš na umu i ovog glumca :)Ne, nije Stiv, nije niko od 007 glumaca.
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Reditelj nije nikad dobio ikakvu nagradu, štaviše nikad nije ni bio nominovan. Glumac je prošao nešto bolje...nema Oskara, nema Palmu, čak ni nominacije za iste nagrade.... nešto nominacija i poneka nagrada manjeg značajaA ipak, ovi filmovi, reditelj i glumac ulaze direktno u istoriju filma
boshoku Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Reditelj nije nikad dobio ikakvu nagradu, štaviše nikad nije ni bio nominovan. Glumac je prošao nešto bolje...nema Oskara, nema Palmu, čak ni nominacije za iste nagrade.... nešto nominacija i poneka nagrada manjeg značajaA ipak, ovi filmovi, reditelj i glumac ulaze direktno u istoriju filmamelvil delon
Recommended Posts