Ulis Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 NeHercog je rekao da je sve čega se on dotakao ....genijalština.
Ulis Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 NeDa je najveći, smatraju Milijus, Lukas, Kitano,Polanski, Skorceze, Altman, Lamet,....
PussyGalore Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) ha, ha...kurosava titan-gigantima logike, ima strasne logike Edited June 11, 2009 by PussyGalore
PussyGalore Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 kobni se ceka, ovo je bio mali intermeco, warm up...
Ajant23 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) A, lepo sam k'o Zemlja oko svoje ose od Zapada išao ka Istoku - Breson Drejer Dovženko - ali nisam stigao toliko daleko k'o PussyGalore... <_<EDIT (zbog nove strane): kobni se ceka, ovo je bio mali intermeco, warm up... Edited June 11, 2009 by Ajant23
kobni zelaya Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) Auh, izvinjavam se što sam izazvao zastoj, tek sad sam došao do kompjutera. Za početak, kao prilog uz izvinjenje:A evo i pitanja:Skoro isto što vidi otac, videće, sedamnaest godina kasnije i sin. Reč je o dva potpuno različita filma. O čemu se radi?edit - Pusslice, Odishon sam stavio iz druge kad sam video kakva su sve holivudska mejnstrim govantza prošla, pa rekoh da ubacim Odishon malo zbog shinobija, da mi ne plače dete(usput fakultativno pitanje - u kom filmu Paja Vujisić kaže ovo što je italic?). Osim toga ne bih baš mešao Odishon sa teškim promašajem Boxing Helena - mala Lynchova nije izgleda nasledila mnogo od ćaletovog talenta. Edited June 12, 2009 by kobni zelaya
MocaVukotic Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 da mi ne plače dete(usput fakultativno pitanje - u kom filmu Paja Vujisić kaže ovo što je italic?).povratak otpisanih...prle pita: a puskomitraljezac?
kobni zelaya Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tako je, ali ne nastavljaš. Za nagradu smatraj fotku iz prethodnog posta.
Ajant23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mrtvo dete u crvenom plaštu.Donald Saterlend u "Don't Look Now" i Kifer Saterlend u "Flatliners"...
Recommended Posts