Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

To brate colonelo. Nisam mogao da verujem da nije dugo bilo odgovora na ovako lako pitanje. Nastavi.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Koji glumac je prije početka filmske karijere bio rekorder svoje zemlje u plivanju?Nije Amerikanac i nije glumio čuvenog lorda.

Edited by colonelo
Posted
Koji glumac je prije početka filmske karijere bio rekorder svoje zemlje u plivanju?Nije Amerikanac i nije glumio čuvenog lorda.
Jel onaj princ iz Sydneya 2000. glumeo negde?
Posted

Misliš na Jana Torpa ili Erika Musambanija?Koliko znam, nijedan se još nije okušao na filmu.

Posted
:lol: u jeste to je ime, svaka cast. Jel moze neki hint? :)
Posted

Kada se počeo baviti filmom uzeo je drugo ime (tako da je pod jednim imenom poznat kao plivač, a pod drugim kao glumac).

Posted

Još jedna pomoć: ime po kojim ga poznaju filmski gledaoci, i pod kojim nam je svima poznatiji (ipak je ovo topic o filmu a ne o plivanju) zvuče potpuno angloamerički.

Posted

Ime je uzeo po omiljenom mu pivu, a prezime po imenu omiljenog mu američkog glumca.

Posted

Tačno, a taman sam spremio još hintova...

Posted

ok, u strasnoj frci sa vremenom, na brzinu jedno (vrlo guglabilno, al valjalo bi bez): radni naslov ovog filma bio je sadomasochists from beyond the grave. koji film?

Posted
ok, u strasnoj frci sa vremenom, na brzinu jedno (vrlo guglabilno, al valjalo bi bez): radni naslov ovog filma bio je sadomasochists from beyond the grave. koji film?
Izi. Hellraiser.Nije google, u mladosti bijah veliki fan Barkera i Coila, a na tom filmu umalo da se spoje.Posto sam zaista u velikoj zurbi, prepustam prvom raspolozenom forumasu da se okusa. Uz raincheck, naravno.
Posted

U kom filmu Ivan Klemenc peva dubokim gotovo operskim glasom?

Posted

U istom filmu Rade Marković ostaje bez glave od udarca malja.