Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)
Misliš nije glumčina? Pa to je individualno, može bit i ne mora?
i glumcina jedna koji je nekako za redom , za samo godinu dana razlike snimio dva filma koja su ga odmah svrstala u vrh medju titanima holivuda.
on se svrstao međ' titane još tamo sa splendor in the grass...a i nije glumčinaedit: možda je stvarno Carnal Knowledge kao eufemizam za sexual nešto...a ima i nicholsona i ann-margret i kendis...i reditelja intelektualca i dve uloge glumčine...ko će sad dočekati da se pussy vrati iz štete Edited by MocaVukotic
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da, mislio sam na Shampoo, Voren je pre toga snimio Parallax view...ali mi je nedostajao džez, tu je sve neka hipi muzika

Posted (edited)
on se svrstao međ' titane još tamo sa splendor in the grass...a i nije glumčinaedit: možda je stvarno Carnal Knowledge kao eufemizam za sexual nešto...a ima i nicholsona i ann-margret i kendis...i reditelja intelektualca i dve uloge glumčine...ko će sad dočekati da se pussy vrati iz štete.
Pre će biti iz kujne, tako da ćemo sačekati
ann-margret
Zbog nje sam pre svega pomislio na ovaj film. Ona mi je uvek bila ideal seksi glumice. Naročito u tom filmu. Edited by kobni zelaya
Posted
Zbog nje sam pre svega pomislio na ovaj film.
i ja! ali zbog viva las vegas
Posted
Možda sa trčanja?
Pa da. Prvo trčanje, pa forum, pa kujna. Woman in chains. :)
Posted
i ja! ali zbog viva las vegas
Ja sam, u stvari, zbog svega pomislio na En Margaret.
Posted (edited)

namaste,yoga, yoga momci.pa trebalo je samo da pratite smernice.spanking the monkey je bio odlican primer, a znaci masturbacija ---> carnal knowledge--->intimni akt/ili kako da ga civilizovano nazovem/---->glumcina koja lapidarno zakucava svoje ime u hall of fame, izvanredni, ali izvanredni u oba filma za redom, nikolson---.za to vreme zivi seks margaret, kendis, ah, kendis iz 'plavog vojnika' kada je i mom tati zadrhtalo srce, trebalo je da naglasim da je i ona kao glumcina snimila za redom dva filma---> pocetna pesma milerova meseceva serenada--->pametan i uvek konzistentno odlican majk nikols--->pa sta jedan sladokusac vise moze da pozeli od jednog filma?kobni, bravo...imam jos jedan draguljcic za sledece pogadjanje kada dodjem na red.p.skobni ajde onako sazeto kazi kako si mogao 'audiciju' da stavis kao film za bilo koje spominjanje?sinoc sam ga gledala, uzas, toliko besmislen kao jedan jos besmisleniji idiotski film , jeste da je bila reziser cerka dejvid linca, ali uzas - boxing helena...taj nonsense ima.mislim...kome je do snimanja vise tako prostituisane teme? a pritom nema izabele.film je katastrofalno los a ti si ga tamo stavio u izbor za '99.

Edited by PussyGalore
Posted

dok kobni ne smisli prihvatljivo opravdanje za audiciju i novo pitanje, evo jednog draguljcica:prilicno sam sigurna da je to prvi reziserov americki film potpuno sigurna da je prvi film glumice koja je u filmu pokazala i svoje vokalne sposobnostifilm je bas onako new yorkerski.naravno i reziser i glumica su titani, giganti ili kako vec...

Posted

pre nego odeme pa jeste...

Posted

Za njega koji je montirao svoje filmove na kraju svakog dana snimanja, jedan reditelj je rekao da bi voleo da snima vesternena način na koji ih on snima.

Posted (edited)

nesto mi sve ide na 'coach' najveceg pesnika wsterna, john forda, gigant-titan,koji je zbog svog cudnog temperamenta i oko izgubio... a opet, spielberg mi nekako , kao kroz maglu ide uz tvoje pitanje secas se njegovog odgovora kada ga je godard pitao sta vas je dovelo u hollywood, a on - voz.meni je vise interesantnija njegova simbioza sa john waynom koga je zvao big idiot ili henry fondom, moracu da nadjem knjigu o njemu, negde je imam.a da nije veliki orson W?

Edited by PussyGalore
Posted

Nije Ford, nije Spilberg, nije Vels...Bergman je rekao da su "Devičanski izvori" samo bedna imitacija njegovih filmova a Kopola da on, za razliku od drugih velikih rediteljakoji imaju po dva- tri, ima desetak remek dela.

Posted

Videvši samo jedan njegov film, Felini je rekao da je on najveći (tada) živi primer šta bi filmski autor trebao da bude,a Bertoluči da su njegovi filmovi razlog zašto je postao filmski reditelj...