PussyGalore Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 mislim, ne znam sta da mislim.nekom logickom eliminacijom/ne slazu se tvoji sa mojim cinjenicama/ isla sam na king kong, pa na star treck...a onda sam se setila jednog filma koji je bio crno beli, prvo sam ga pomesala sa HiFi, pa se setih, nije bilo nastavka, a i nije bio b&w... i onada preko njega sam dosla na clerks, koliko se secam on je b&w, zar ne i snimljen je nastavak clerks 2, koji nisam gledala iz prostog razloga sto sam bila uverena da je trebalo da se zaustavi na prvom.ovo je vise educational guess...ko zna na sta si ti mislio?
MocaVukotic Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 i onada preko njega sam dosla na clerksThe cost of obtaining the rights to the soundtrack (approx. US$27,000) for Kevin Smith's Clerks outweighed the entire production costs for this film (approx. US$26,800) -- a first in motion picture history.
PussyGalore Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 malo mi je glupo da se prisiljavam kada bas nisam raspolozena da zadajem zadatke, pa apelujem da ako neko nije in a mood da neko drugi preuzme stafetu, ponekad i kada znam odgovor/a ocigledno je da volim da se igram pogadjaljke/ ne kazem ga pri pomisli da moram da zadam pitanje.neka se ustanovi ovo da bude na dobrovoljnoj bazi...sto se i tolerisalo ranije, da ne budem drama queen evo nekoliko smernica :jedan od onih rezisera koje stavljam u grupu pametnih, intelektualaca...film je , sa one vremenske distance recimo swingers meets the rules of attraction.glumi fantasticna grupa glumaca, dijalozi fantasticni, a pocetak uz muziku jednog dzez muzicara, kompozitora, iz one tako roaring swing ere je pamtiv.dve glumice, za to vreme uzasnourbano seksepilne , i glumcina jedna koji je nekako za redom , za samo godinu dana razlike snimio dva filma koja su ga odmah svrstala u vrh medju titanima holivuda.meni je film ocaravajuci. reziser, glumci, ma sve savrseno.pretpostavljam da film /ipak je to skriveno draguljce a nije mainstream/ nije videla vecina, tako da ce guglanje da bude pain in the ass.kuriozitet je naslov filma koji je naravno eufemizam za eksplicitnije pravo znacenje, slicno kao kod spanking the monkey igra reci...ovo dodatno objasnjenje mi nije trebalo, ali ajde...
kobni zelaya Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Verovatno lupam najstrašnije, ali moram - Bob & Carol & Ted & Alice?
MocaVukotic Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) dosta ti se uklapaedit: meni sve neki francuzi nadolaze Edited June 9, 2009 by MocaVukotic
kobni zelaya Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Verovatnije je da je Pusslica zadala nešto američko. Mada nikad se ne zna... Doduše pominju se tu i neki "titani Holivuda".
PussyGalore Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 kobni nemas pojma koliko je tvoje lupanje na pravom putu, vrlo pametna asocijacija, samo si prevideo naslov filma.interesantno je da su i mazursky i ovaj reziser i jos jedan/onaj iz prvog filma titana holivudskog/ ista generacija zaista vrlo plodnog perioda americkog filma.sada sam zaista sve rekla po obicaju.
kobni zelaya Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sad znam, ali palo je teško imdb-ovanje. što je najsmešnije, imam film na dvd-u, kupio ga u maksiju za 99 dinara.
MocaVukotic Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pa reci, baš me zanima...ja ovde prevrćem po nicholsu i pollacku
kobni zelaya Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) Pa trebalo bi da je Nichols - Carnal Knowledge.edit - predhodi mu, što se Nikolsona tiče - pet lakih komada. Edited June 9, 2009 by kobni zelaya
MocaVukotic Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 to je i meni palo na pamet, ali mi to baš i nije neki eufemizam
MocaVukotic Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Misliš da bi mogao da bude Shampoo?ne uklapa se warren beatty
kobni zelaya Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Misliš nije glumčina? Pa to je individualno, može bit i ne mora?
Recommended Posts