May 30, 200915 yr The worst of the Eight Hells is called Continuous Hell. It has the meaning of Continuous Suffering. Thus the name.EDIT: Film? Edited May 30, 200915 yr by Ajant23
May 30, 200915 yr bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?
May 30, 200915 yr jel zbir prve i trece cifre jednak zbiru 2. i cetvrte?Votvot? Pa koji film na kraju?
May 30, 200915 yr Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Edited May 30, 200915 yr by Ajant23
May 30, 200915 yr Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Pogubio si se u nepotrebnoj prepotentnosti. Ako si se već javi na pitanje upućeno drugom (koje nije bilo insistiranje) barem odgovori ljudski pristojno ili nemoj.
May 30, 200915 yr bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?ovaj Italijan je i dobitnik Zlatnog Pečata
May 30, 200915 yr Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Danke, schoen. Nisam gledao i nije mi zato čudno što mi nije bilo poznato. :)jes (kandidat sa filmom cesta duga godinu dana)Ni taj nisam gledao. (note to self: Koga to zanima, čoveče...) Edited May 30, 200915 yr by Lrd
May 30, 200915 yr Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?
May 30, 200915 yr Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?Uh...Kitanov Brat? (znam da nije, ali...)