Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

The worst of the Eight Hells is called Continuous Hell. It has the meaning of Continuous Suffering. Thus the name.EDIT: Film?

Edited by Ajant23
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Infernal Affairs?

Edited by MocaVukotic
Posted

bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?

Posted
jel zbir prve i trece cifre jednak zbiru 2. i cetvrte?
Votvot? Pa koji film na kraju?
Posted (edited)

Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno...

Edited by Ajant23
Posted
Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno...
Pogubio si se u nepotrebnoj prepotentnosti. Ako si se već javi na pitanje upućeno drugom (koje nije bilo insistiranje) barem odgovori ljudski pristojno ili nemoj.
Posted
bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?
ovaj Italijan je i dobitnik Zlatnog Pečata
Posted

jes (kandidat sa filmom cesta duga godinu dana)

Posted (edited)
Danke, schoen. Nisam gledao i nije mi zato čudno što mi nije bilo poznato. :)
jes (kandidat sa filmom cesta duga godinu dana)
Ni taj nisam gledao. (note to self: Koga to zanima, čoveče...) Edited by Lrd
Posted

Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?

Posted
Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?
Uh...Kitanov Brat? (znam da nije, ali...)
Posted

Nije...Ovaj film ima svoj poznatiji (ne znam da li i uspešniji) rimejk