Ajant23 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) The worst of the Eight Hells is called Continuous Hell. It has the meaning of Continuous Suffering. Thus the name.EDIT: Film? Edited May 30, 2009 by Ajant23
MocaVukotic Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Infernal Affairs? Edited May 30, 2009 by MocaVukotic
MocaVukotic Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?
Lrd Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 jel zbir prve i trece cifre jednak zbiru 2. i cetvrte?Votvot? Pa koji film na kraju?
Ajant23 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Edited May 30, 2009 by Ajant23
Ulis Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Pogubio si se u nepotrebnoj prepotentnosti. Ako si se već javi na pitanje upućeno drugom (koje nije bilo insistiranje) barem odgovori ljudski pristojno ili nemoj.
MocaVukotic Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 bio je oženjen jugoslovenskom balerinom, i predstavljao je Jugoslaviju u trci za oskara za strani film.reditelj?ovaj Italijan je i dobitnik Zlatnog Pečata
Lrd Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Već sama činjenica što je ToniAdams ograničio brojku sobe i naslova filma na četvorocifreni broj, pa onda novim svojstvom svekolike četvorocifrene brojeve sveo na samo 615 mogućnosti - dovoljna je da se čvrsto nasluti o kom filmu se radi...Ali, ako baš insistiraš: 2046, Kar Wai Wonga... Film sa hotelskom sobom bio je In the Mood for Love...EDIT: Nešto sam se bio pogubio oko prebrojavanja mogućnosti, a to me podstaklo da se umešam u konverzaciju... Sada mi je prilično neugodno... Danke, schoen. Nisam gledao i nije mi zato čudno što mi nije bilo poznato. :)jes (kandidat sa filmom cesta duga godinu dana)Ni taj nisam gledao. (note to self: Koga to zanima, čoveče...) Edited May 30, 2009 by Lrd
Ulis Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?
Lrd Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ako su pomorandže (pred)znak smrti u Kumu, u kojem filmu je to figura u obliku jednog slova?Uh...Kitanov Brat? (znam da nije, ali...)
Ulis Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nije...Ovaj film ima svoj poznatiji (ne znam da li i uspešniji) rimejk
Recommended Posts