Ulis Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Gregori Pek?btw...sve što si napisala u prvom postu može se odnositi i na Branda (osim poslednjeg pasusa)
Ulis Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Možda zato govori francuski.Upoznala se sa mužem (takođe oskarovcem) kada joj je režirao u filmu gde glavnu ulogu igra Rus kojem gluma nije glavni životni izbor
PussyGalore Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 'ajd da probam, helen miren-bele noci-barisnjikov
PussyGalore Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 moja omiljena, ali omiljena, na nju sam prvo pomislila, mislim ona i natali su bar meni jedine ruskinje, ali sam pomislila da si nekako se preorjentisao na najlepsu ljubavnu pricu, mada me je podatak sa napoleonom obeshrabrio, to mi nije poznato.u svakom slucaju, nastavi ti ili neko raspolozen, idem sada konacno i ne mogu da dezuram.ajd, cao.
MocaVukotic Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 aj jedno lako, kad već neće nikošta su (i u kom filmu) tom, dik i heri?
Ulis Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ha ha..ovo nisam znao... Roko Sifredi - Delonov lik iz Borsalina?
Ulis Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ne priznaje se, guglao sam....daj treće i četvrto rešenje (ima i neka anegdota sa Silvijom Kristel?) i nastavi...(sve to sa Markovićem i Miloševićem, pogotovu ta afera sa ženom Pompidua, čudo da do sada nije ekranizovano)
Recommended Posts