Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Demonova maska/Bava/Barbara Stil/81/2/Gogolj/Sveto mesto
:thumbsup:
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na snimanju jednog filma, Glumac se isključivo hranio kao i lik (stvarna ličnost) koji je igrao. Inače ima običaj da po nekoliko stotina puta pročita scenario da bi posle snimanja scene tekst zaboravljao. Kažu i da je, dok se nije odvikao od alkohola, svaki film snimao pijan.

Posted

Za potrebe restauracije jednog filmskog klasika, imitirao je glas jednog od glumaca u tom filmu, inače njegovog mentora. Znao je da kaže da Englezi nemaju srce za glumu.

Posted

ha ha... Pojz, ti si moja sugrađanka...Da, Glumac koji je odigrao nekoliko američkih predsednika, engleskih kraljeva, antičkih ovih-onih likova, britanskog i izraelskogpremijera, Pikasa, Ajvorijeve likove, ..... ukratko ako treba E.Hopkins će i 3opgea odglumiti :) A Barton ga je navukao na alkohol. Kažu da se odvikao od cigareta A.Kar metodom...daj, da pokušam... a ti "esejistički" nastavi

Posted
ha ha... Pojz, ti si moja sugrađanka...Da, Glumac koji je odigrao nekoliko američkih predsednika, engleskih kraljeva, antičkih ovih-onih likova, britanskog i izraelskogpremijera, Pikasa, Ajvorijeve likove, ..... ukratko ako treba E.Hopkins će i 3opgea odglumiti :) A Barton ga je navukao na alkohol. Kažu da se odvikao od cigareta A.Kar metodom...daj, da pokušam... a ti "esejistički" nastavi
Iskreni rispekt za Entonija, ali je Brajan Koks ipak bolji Hanibal, bez zezanja.
Posted
Iskreni rispekt za Entonija, ali je Brajan Koks ipak bolji Hanibal, bez zezanja.
Vec sam to ovde pominjao, ali red je da te podrzim. Dakle, potpis. (necu ponovo naglasavati koliko ne podnosim Hopkinsa :P )
Posted

snimio je film koji je kao skrojen za njegov senzibilitet i nacin glume.odbio da igra u filmu sa najpozeljnijom i najzanosnijom glumicom.igrao je u jednom filmu koji je kao krojen po njegovom senzibilitetu.fizicki vrlo fit, scene tuce je odradio sam, bez kaskadera.na visokom mestu na listi filmske americkog instituta za film.nikad se nije oprobao u sekspirovim dramama, voleo majkl dzeksona.interesantaj je njegov povratak filmu, posle nekoliko neuspesnih uloga, ponudjena mu je uloga za koju je dobio vrlo mali honorar s obzirom na njegovo ime i karijeru, ali je napravio ugovor da dobije 10% od prodaje karata, film je doziveo veliki uspeh kod publike i glumac je zaradio najveci honorar, veci od svih njegovih prethodnih honorara kada je bio na vrhuncu filmske karijere.treniran kao pozrisni glumac, vecina njegovih uloga na filmu je bila nekako stiff,bez nekog velikog umetnickog izrazaja i senzibiliteta , definitivno , za mene, dosadan glumac.

Posted
Vec sam to ovde pominjao, ali red je da te podrzim. Dakle, potpis. (necu ponovo naglasavati koliko ne podnosim Hopkinsa :P )
jedan od rethih glumaca ciji je stil glume vrrrrrlo intrigantan , uvek imam osecaj da uvek i u svakoj ulozi ima kontrolu i nad sobom i nad reziserom i nad gledaocima.vrlo interesantan.ako vec treba nekog da ne podnosis predlazem son konerija.
Posted
snimio je film koji je kao skrojen za njegov senzibilitet i nacin glume.odbio da igra u filmu sa najpozeljnijom i najzanosnijom glumicom.igrao je u jednom filmu koji je kao krojen po njegovom senzibilitetu.fizicki vrlo fit, scene tuce je odradio sam, bez kaskadera.na visokom mestu na listi filmske americkog instituta za film.nikad se nije oprobao u sekspirovim dramama, voleo majkl dzeksona.interesantaj je njegov povratak filmu, posle nekoliko neuspesnih uloga, ponudjena mu je uloga za koju je dobio vrlo mali honorar s obzirom na njegovo ime i karijeru, ali je napravio ugovor da dobije 10% od prodaje karata, film je doziveo veliki uspeh kod publike i glumac je zaradio najveci honorar, veci od svih njegovih prethodnih honorara kada je bio na vrhuncu filmske karijere.treniran kao pozrisni glumac, vecina njegovih uloga na filmu je bila nekako stiff,bez nekog velikog umetnickog izrazaja i senzibiliteta , definitivno , za mene, dosadan glumac.
downey jr?
Posted
jedan od rethih glumaca ciji je stil glume vrrrrrlo intrigantan , uvek imam osecaj da uvek i u svakoj ulozi ima kontrolu i nad sobom i nad reziserom i nad gledaocima.vrlo interesantan.ako vec treba nekog da ne podnosis predlazem son konerija.
1 od retkih glumaca koji je toliko dosadan i isti u svakoj ulozi koju igra da cak ni kompjuter nije mogao da ga izmeni u Beowolfu. A Sonko mozda nije neki glumac, al je faca. Odgovor na pitanje: Alec Guinness?
Posted

u stvari downey sigurno nije, niko ne bi mogao da ga opise kao dosadnog

Posted

downey sigurno nije dosadan, cak sta vise, i u svakoj ulozi je vise nego pristojan , a i kako si ga uklopio u pricu?a.guinness ima vrlo zivopisni bio, smestila bih negde porse kao asocijaciju na dzejms dina, svakako, a i fantastican je u reci kvaj i vrlo markantna licnost. on je nekako najlblizi ispisnik trazenom glumcu.najvise po dosadi i glumi odgovara kianu, sve ostalo nema veze sa njim.brando? u kom si ga kontekstu spomenuo?brando je werbatim izjavio o glumcu...pisac po kome je snimljen jedan od antologijskih filmova / i za naseg trazenog glumca i za americku filmsku umetnost/ se spominje i filmu 2005 i u filmu 2006 godine sada sam sve postavila na svoje mesto, povezite