3opge Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pa jesi. Dejvid Silvijan i Holger Čukaj. Ali, da me jebeš nemam pojma koji je kompozitor u pitanju. A pozdrav i za manje poznatog Prokofjeva. Pa kako izgleda neko ko je više poznat? :PArtemjev je kompozitor a Tarkovski reditelj.Shukaj i Silvien su snimili 2 ploce inspirisane radovima Artemjeva.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kao Stravinski ili šostakovič :)Pa ja bih rekao i Staljin, kao ultimativni kreator one predivne himne.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Artemjev je kompozitor a Tarkovski reditelj.Shukaj i Silvien su snimili 2 ploce inspirisane radovima Artemjeva.Odgovor je tačan. Teraj dalje. I pliz, neko ovako kršteno i normalno, potpuno je neinspirativna igra asocijacija za vas par.
3opge Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Odgovor je tačan. Teraj dalje. I pliz, neko ovako kršteno i normalno, potpuno je neinspirativna igra asocijacija za vas par.postavi ti pitanje.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) Океј, хајде и ја да се понављам. Ко је коме којом приликом рекао: "Опходи се према мени као дресер према псу. Ако хоћеш да погледам горе, реци 'погледај горе'"?edit: odlazim i neće me biti nekoliko sati. U pitanju su, po slobodnoj proceni, poslednja holivudska ikona i jedan od velikana Novog Holivuda i simbol propadanja autora koji ne želi kompromis. Edited May 20, 2009 by Lrd
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) Aih...Film je radjen prema literarnom predlošku američkog pisca koji je prešao put od intelektualnog zaljubljenika u priče o duhovima u čoveka opsednutog fizičkim treningom i boksom. Napravivši tog lika "stvorio" je čitav podžanr literature. Naravno, sve je počelo pulpom.Reditelj ima impresivni scenaristički pedigre. Snimio je jednocifren broj filmova, od kojih je prvi o jednom savremenom američkom mitu, koji je navodno imao spolovilo od 45cm, a u filmografiji ima nešto i o pustinji i lovljenju medveda. Glumac je u jednom filmu bio trudan. Edited May 20, 2009 by Lrd
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 anderson altmanu?Ne, ne. Novi Holivud, pozna, dekadentna faza skoro. Početak osamdesetih.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) Tačno oboje. Film je Konan. Pisac je Robert Hauard. Podžanr je mač i magija. Sve tačno. :)edit: Izvol'te dalje. Edited May 20, 2009 by Lrd
PussyGalore Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) ulis je prvi prokljuvio ja sam kao po obicaju to ispovezivala malo drugacije iako se svarceneger nije uklapo u ovu moju vezu a znala sam da moram negde da ga skarabudzim a nisam povezala pisca sa conanom so je trebalo prvo da se desi i td i td...uzasno losa frequency Edited May 20, 2009 by PussyGalore
Ulis Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Film su zamislila tri prijatelja. Jedan je trebao da režira, drugi finansira, treći da napiše scenario. Na kraju se sve ispomešalo
Ulis Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Naslov filma dolazi kao parafraza nekad popularnog bedža.
Recommended Posts