May 19, 200915 yr Ovaj opis je previse opst. Sve pisci, pesnici i esejisi su pomalo glumci i manekeni i homoseksualci koji su postali takvi zbog inhibirane zelje za nocnom podrskom majke od cega ih je odvracao otac.Mišima jeste bio sve to, ali stvarno
May 19, 200915 yr 2 poznata muzicara su zajedno snimila 2 ploce inspirisane delima kompozitora koji je pisao muziku za filmove jednog velikog reditelja.ko su oni?
May 20, 200915 yr ima li mesta za david lyncha kao inspiracija?nije. ovaj nije budista, valjda pravoslavac.
May 20, 200915 yr Znam. Pretpostavio sam da mislis na Misimu, ali si me zbunio kad si napisao da je najverovatnije bio homoseksualac. Bio je sigurno, pa pisao je o tome kako mu je prvo seksualno uzbudjenje priredio postar (u secanju mi je mlekar, ali tesko u Japanu), a da mu je omiljeni cas u skoli bila gimnastika...Zar nije prvo seksualno uzbudjenje bilo kada je kao dečak video sliku izmučenog Svetog Sebastijana?
May 20, 200915 yr nije. ovaj nije budista, valjda pravoslavac.Je l' Vangelis inspiracija? (dobro ti je pitanje, sve me čelo svrbi)
May 20, 200915 yr jedan muzicar je Nemac, drugi je bio pevac grupe koja je nosila ime po jednoj azijskoj zemlji.sad sam valjda sve rekao.
May 20, 200915 yr Pa jesi. Dejvid Silvijan i Holger Čukaj. Ali, da me jebeš nemam pojma koji je kompozitor u pitanju. A pozdrav i za manje poznatog Prokofjeva. Pa kako izgleda neko ko je više poznat? :P