kobni zelaya Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jukio MišimaHvala. Eh, gledao sam film, a na pamet mi nije palo...
Ulis Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ovaj opis je previse opst. Sve pisci, pesnici i esejisi su pomalo glumci i manekeni i homoseksualci koji su postali takvi zbog inhibirane zelje za nocnom podrskom majke od cega ih je odvracao otac.Mišima jeste bio sve to, ali stvarno
3opge Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 2 poznata muzicara su zajedno snimila 2 ploce inspirisane delima kompozitora koji je pisao muziku za filmove jednog velikog reditelja.ko su oni?
3opge Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 jedan od njih dvojice ima i samostalni album inspirisan velikim rediteljem
3opge Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 byrne/eno?jok.jedan od te dvojice je relativno skoro gostovao u Bgd.
3opge Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ima li mesta za david lyncha kao inspiracija?nije. ovaj nije budista, valjda pravoslavac.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Znam. Pretpostavio sam da mislis na Misimu, ali si me zbunio kad si napisao da je najverovatnije bio homoseksualac. Bio je sigurno, pa pisao je o tome kako mu je prvo seksualno uzbudjenje priredio postar (u secanju mi je mlekar, ali tesko u Japanu), a da mu je omiljeni cas u skoli bila gimnastika...Zar nije prvo seksualno uzbudjenje bilo kada je kao dečak video sliku izmučenog Svetog Sebastijana?
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 nije. ovaj nije budista, valjda pravoslavac.Je l' Vangelis inspiracija? (dobro ti je pitanje, sve me čelo svrbi)
3opge Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jedan muzicar je Nemac, drugi je bio pevac grupe koja je nosila ime po jednoj azijskoj zemlji.sad sam valjda sve rekao.
Lrd Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pa jesi. Dejvid Silvijan i Holger Čukaj. Ali, da me jebeš nemam pojma koji je kompozitor u pitanju. A pozdrav i za manje poznatog Prokofjeva. Pa kako izgleda neko ko je više poznat? :P
Recommended Posts