MocaVukotic Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 (edited) film je snimljen za vreme drugog svetskog rata. otkud Lajza zna srpski? :ojoš jedan slavni srpski reditelj se bavio ovim filmom 60-ih Edited May 17, 2009 by MocaVukotic
PussyGalore Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ja sam u skoli ucila da je prvi igrani film bio slavica, a wild pussycat mi je vise zvucalo na engleskom, pravo da ti kazem.
kobni zelaya Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To je onaj Aleksićev film, o kome je posle Makavejev snimio "Nevinost bez zaštite". Pomenutu repliku često citiram po kući obraćajući se svojoj mački, što je prilično zbunjuje.
MocaVukotic Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To je onaj Aleksićev film, o kome je posle Makavejev snimio "Nevinost bez zaštite". Pomenutu repliku često citiram po kući obraćajući se svojoj mački, što je prilično zbunjuje.koji se takođe zove "Nevinost bez zaštite"...teraj daljeevo te scene (maznuto iz "fudbal, nogomet i još ponešto")
kobni zelaya Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ko zaćuti za vreme "Kralja Lira"?Ko zaćuti za vreme "Elektre"?
najgori Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 (edited) zakasnio za nevinost... ;) Edited May 17, 2009 by najgori
kobni zelaya Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Za vreme "Elektre" zaćuti Liv Ulman u "Personi"Da, ali to je samo pola odgovora. Ovaj drugi film , i ako mnogo kasnije snimljen, u Engleskoj, po pozorišnom komadu i uopšte potpuno različita vrsta filma - ima iznenađujuće mnogo sličnosti, pre svega u odnosu dvoje glavnih junaka, gde je ovaj drugi, kao i u Personi, "pomoćno osoblje".
Ajant23 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nadam se da nije došlo do neke zabune. Ulis dao glavni odgovor na pitanje. Ovo moje je sitnica, još je bio i prevelik hint...Drugim rečima, shvatio sam da Ulis postavlja novo...
Ajant23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :D <_< Za jednu reč jedan fotoreporter kaže jednom majoru da mu je rekao jedan pukovnik da je ona ključna... Ako je ta "ključna reč" naziv filma jednog reditelja, ko je on i koja još druga dva reditelja se prirodno nameću?
PussyGalore Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) platoon?p.s.i mene si impresionirao sa garderoberom, nikad, ali nikad se ne bih setila Edited May 19, 2009 by PussyGalore
Ajant23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) Ne. Mada mi u biti uopšte nije jasno šta pitaš... Nije to ključna reč, ali kako voliš vezu sa književnošću mogu dati hint: Wimbledon...EDIT: :D Edited May 19, 2009 by Ajant23
Recommended Posts