Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?
RR
Posted

ako kazem subverzija, sundance i incest mislim na...?

Posted

a ako kazem masturbacija?

Posted
a ako kazem masturbacija?
dakle odgovor je...?
Posted

pa spanking the monkey, n'est-ce pas?

Posted

taj film je subverzivan ko' zoran chalic;).

Posted
taj film je subverzivan ko' zoran chalic;).
taj film je definicija subverzije
Posted

jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,

Posted

imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.

Posted
imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.
pomesao si Happiness i Spanking the monkey Davida O. Russela
Posted
jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,
Otkud to da ima nečeg incestuidnog u odnosu Klitemnestre i Oresta ? (za razliku od Elektre i Agamemnona)
Posted (edited)

druga recenica je velikodusna opisna ispomoc, incest ostajeevo ga jos jedan asocijacivni hint, reversal of fortune

Edited by PussyGalore