Ajant23 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?
3opge Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?RR
3opge Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 taj film je subverzivan ko' zoran chalic;).taj film je definicija subverzije
PussyGalore Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,
boshoku Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.
3opge Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.pomesao si Happiness i Spanking the monkey Davida O. Russela
Ulis Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,Otkud to da ima nečeg incestuidnog u odnosu Klitemnestre i Oresta ? (za razliku od Elektre i Agamemnona)
PussyGalore Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 (edited) druga recenica je velikodusna opisna ispomoc, incest ostajeevo ga jos jedan asocijacivni hint, reversal of fortune Edited May 13, 2009 by PussyGalore
Recommended Posts