Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?

• Replies 4.2k
  • Views 206.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?
RR

a ako kazem masturbacija?

pa spanking the monkey, n'est-ce pas?

taj film je subverzivan ko' zoran chalic;).

rajte ljeda, octopussy.

taj film je subverzivan ko' zoran chalic;).
taj film je definicija subverzije

jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,

imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.

imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.
pomesao si Happiness i Spanking the monkey Davida O. Russela

istina. ajmo dalje.

jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,
Otkud to da ima nečeg incestuidnog u odnosu Klitemnestre i Oresta ? (za razliku od Elektre i Agamemnona)

druga recenica je velikodusna opisna ispomoc, incest ostajeevo ga jos jedan asocijacivni hint, reversal of fortune

Edited by PussyGalore