May 13, 200915 yr John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?
May 13, 200915 yr John Schlesinger - 2 puta, Sidney Lumet - jednom, Hal Ashby - jednom.Ako kažem Sundance, ko je on?RR
May 13, 200915 yr jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,
May 13, 200915 yr imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.
May 13, 200915 yr imamo drugacije vidjenje podrivanja. explicitno u filmu reci- a da li si i mene zeleo da jebes, tata, je kuknjava spram mocnika americkog neovisnog movie-makinga, da ti apriori dodele nagradu za hrabar izrazaj. meni je to sok-izazovni tres.pomesao si Happiness i Spanking the monkey Davida O. Russela
May 13, 200915 yr jos jedan incestoidni,scena je nepodnosljivo tragicna, a opet tragicno nezna.kao u klasicnoj grckoj tragediji kada orest ubije majkuklitemnestru,Otkud to da ima nečeg incestuidnog u odnosu Klitemnestre i Oresta ? (za razliku od Elektre i Agamemnona)
May 13, 200915 yr druga recenica je velikodusna opisna ispomoc, incest ostajeevo ga jos jedan asocijacivni hint, reversal of fortune Edited May 13, 200915 yr by PussyGalore