Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Gruppo di famiglia in un internoponavljas se Ulise :D

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

zatvoreni porodicni kruged. odgovoreno

Edited by boshoku
Posted (edited)

jopet povezano- koji je glumac bio medj' prvim saveznicima koji su '45. godine usli u bergen-belzen?

Edited by boshoku
Posted
Gruppo di famiglia in un internoponavljas se Ulise :D
biće da mi nije prvi put...to oko ponavljanja...
Posted (edited)

little trump, mora da je?p.sponavljanje je numitno, pogotovu ako si lojalan postovalac/oc/ titanika/ovde mislim na titane...

Edited by PussyGalore
Posted
little trump
ak' misljas u pravcu donaldova sina, nije. ;)
Posted
jopet povezano- koji je glumac bio medj' prvim saveznicima koji su '45. godine usli u bergen-belzen?
pa bio je to tzv. an educational guess, koji kada razmislim,ima logike, ali smetla sam s uma da si ovo napisao, pa eliminacijom, nije viskonti, nije t.man, nije bjorn, nije ivana ni ivanka, onda je definitivno naughty maksimilijan , posto je pitanje isuvise bilo lako, postavi novo.
Posted

koji am. red. je (djelomice) zanat ucio od brehta?

Posted

Kada ga je ovaj reditelj pitao da igra u njegovom filmu iz 1970, on je prvobitno odbio rekavši da je gluma faza koju je prošao...U stvari, dobiće za taj film svoju prvu nominaciju za Oskara za glavnu ulogu (godinu dana ranije imao je i nominaciju za epizodu), i upravo će se tim filmom učvstiti više nego uspešna glumačka karijera ove svetske zvezde...Ko je on?

Posted

Da. :)Rafelson je to ispričao u jednom intervjuu. Nicholson mu je to rekao na ponudu za Five Easy Pieces (1970)...

Posted

nisam tu, Ajante postavi novo