November 9, 200717 yr rekla bih da ne volis klensija :D daj mu sansu, isplatice se.ajde lako vikend pitanje:film kiss kiss bang bang oda je jednom velikom coveku. kome i kako? Edited November 9, 200717 yr by luba
November 13, 200717 yr Lube nema vec tri dana na forumu, pa ajde da postavimo novo pitanje.Rodila je dete djavolu, bila je zena Vudi Alenu i Frenku Sinatri. Ko je ova zena sa losim izborom partnera?
November 13, 200717 yr Film nisam gledao, a iz knjige mi je slabo sta ostalo osim prvih par recenica. Gatsby?
November 13, 200717 yr dead kennedys, fear and loathing in las vegasa je l' moze da ostane moje pitanje :D evo i pomoc: pisac je u pitanju film kiss kiss bang bang oda je jednom velikom coveku. kome i kako?
November 13, 200717 yr dead kennedys, fear and loathing in las vegasa je l' moze da ostane moje pitanje :D evo i pomoc: pisac je u pitanjuraymond chandler
November 13, 200717 yr raymond chandlerjes. uspelo mi pitanje, jej! svaki dan se zove po nekom cendlerovom delu "trouble is my business", "the lady in the lake," "the little sister", "farewell, my lovely" i "the simple art of murder".