November 8, 200717 yr bivsi sef od dzeka bauera? ali dzek mu pucao u kolena, nije mu sekao ruke.zamalo da napisem pol veler.piter veler?
November 8, 200717 yr trebalo je da se drzim onog hinta da je losa verzija dzeka nikolsona.onaj iz total recall, samo ne mogu da se setim imena. prezime je ironside ili tako nekako. u masinisti gubi ruke, to znam :D
November 8, 200717 yr jeste, majkl!gubi i u svemrskim truperima!drago mi je da te onaj 'dzek nikolson' hint inspirisao.
November 8, 200717 yr posao zove, pa na brzaka nesto:denis hoper i fransoa trifo imaju nesto zajednicko. sta?
November 8, 200717 yr jes :)videla sam samo delice ovog huperovog u fenomenalnom dokumentarcu "easy riders, raging bulls", trofeju iz samiske za 199 din, i deluje nevidjeno zabavno. nazalost, nema ga kod demonoidnih i ostalih drugara.
November 8, 200717 yr videla sam samo delice ovog huperovog u fenomenalnom dokumentarcu "easy riders, raging bulls", trofeju iz samiske za 199 din, i deluje nevidjeno zabavno.potpuno isto ovde (ukljucujuci i cenu) :)ajd opet jedno brzo: ko povezuje pazolinija, borhesa, dostojevskog i moraviju?
November 8, 200717 yr evo ga lako, televizijska veza je u pitanju:supermansponge boblostpower puff girlscarnivaleedit: moram da dodam bonus pitanje koje sam upravo procitala u senzacionalnom dodatku nove glorije "najvece zavodnice epohe":"zelela bih da zivim sto pedeset godina, a na dan smrti, da u jednoj ruci drzim cigaretu a u drugoj casu viskija." Edited November 8, 200717 yr by luba
November 8, 200717 yr klensi braun?neam pojma za dodatak, dz. kolins il neki 2. metuzalem? Edited November 8, 200717 yr by ToniAdams
November 9, 200717 yr jeste klensi. veliki bog.a za ovo drugo, ava gardner. i prave zene umeju svasta da kazu, ili je to masta glorijinih "autora".
November 9, 200717 yr i ti voles klensija?:wub:koj je glumac dobio gl. ulogu u sada legendarnom filmu samo zahvaljujuci tome sto je popio po p. prethodne noci u pabu?
November 9, 200717 yr najvolim klensija. pa je, gledam power puff girls da bi mu cula glas, 'de ces vise :D a za pitanje: onaj sto vise nece da pije alkohol? dziberson za mad max?