Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

verovatno niko nije brzi i ekonomicniji od rodzera kormana?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

?The reading took place at his apartment. [?] XY* listened without moving until suddenly, looking up to glance at his watch, he stopped me: ?You?ve been reading the script for seven and a half minutes now and there hasn?t been a word of dialogue. That?s good enough for me. I?ll do the film. What?s the title?* kamera sve vreme manje-vise prati glavnog junaka koji prve reci progovara u 10 minutuDakle, film se zove?

Posted (edited)

ne. mala pomoc - glumac je vijetnamski veteran - padobranac :)

Edited by najgori
Posted

niko? glavni lik krade samo jedan model automobila i to tako sto izvadi svezanj sa svim kljucevima za taj model i isprobava jedan po jedan dok ne upali auto.

Posted

Ово са крађом кола ми је било познато, када сам се вратио страницу видео сам цитат и сетио се, али ме мало ме збунило оно "падобранац из Вијетнама". Тај део сам морао да гуглујем, извињавам се, али у одбрану могу да кажем да је то у ствари трик питање - јесте био у Вијетнаму, али не као маринац. Ален Делон је ветеран француско-вијетнамског рата, који је био нешто пре америчке интервенције. Филм, наравно, "Самурај - бледолики убица". Ремек-дело. :Hail:

Posted

Детектив јури Каубоја.

Posted

Дакле, Детектив јури Каубоја. То су им имена. Остали јунаци се зову Играч, Веза, Црвени Обичнообученичовек, Златни Обичнообучени човек, Наочари, Зуби, Клинац... Каубој током целог филма изговори 350 речи. Сценарио писан за Стив Меквина, али Стив Меквин није глумио у филму, сценарио написао косценариста "Осмог путника", који није потписан као косценариста на шпици "Осмог путника". Једину битну жену у филму игра бивша вереница Жан Мишел Жара.

Врло слободан римејк "Самураја".

Posted

koji reditelj je poginuo tako što mu je metalna šipka prošla kroz šoferku i spičila ga u glavu?