Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

dobro, poznato je da je improvizaciju u Tangu gradio na sećanjima na majku i na probleme koje je imala (alkoholizam, dal beše i ludilo) i na njegove probleme iz perioda detinjstva...a Bernardo ljubio njegovu sliku u suzama...bah...ako je to to, onda da pitam janavesti tri super poznata glumca iz grada Omaha, Nebraska

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jedan je Brando, a drugi Montgomeri Klift? Ne znam trećeg...

Posted

da, a treći je čupavi, šljampavi, razbarušeni, problematični alkos ...inicijale mu čine dva ista slova

Posted

Hajde Kobni....samo jedno pitanje: da li Brando pita Vilarda u Apokalipsi odakle je a ovaj odgovara da je iz Omahe?

Posted
Hajde Kobni....samo jedno pitanje: da li Brando pita Vilarda u Apokalipsi odakle je a ovaj odgovara da je iz Omahe?
znam da ga pita, ali se ne sećam odgovora, a jebeni video mi nije tu pa da proverim...međutim, imam taj script na kompu u PDF-u, i nema tog dijaloga u njemu....jebote, koliko likova u scriptu koji se uopšte ne pojavljuju u filmu (bar u ovoj normalnoj verziji)...u filmu Colby ne progovara, a u scriptu ne zatvara usta, veća mu uloga od brandove :lol:
Posted

Hajde prebaci mi taj skript :)Mislim da su pričali o reci...tako nekako.I šta kažeš? Kolbi ne zatvara usta...haha...zanimljivo je da je Brandova uloga u Kumu, zapravo, vremenski gledano, epizodna. Mislim da je jedino Hopkinsova uloga Hanibala vremenski kraća a da je dobila Oskara. Istovremeno Brando se pojavljuje u Apokalipsi posle dva sata filma. Čitavo vreme pre toga gledamo Vilarda a onda na odjavnoj (nema početne špice) i pre imena filma pojavljuje se ogromnim slovima Brandovo ime....a Kopola je bio toliko ljut na njega zbog nepripremljenosti i ugojenosti da nije prisustvovao snimanjima scena sa njim.

Posted (edited)

Gledah skoro i sad nisam ni ja siguran koji grad i drzavu su pominjali, mozda Ohajo. Meni je to gradjenje mita (i nacin na koji Vilard prica tu pricu) o Walter E. Kurtz-u najdrazi deo filma (uz scene sa helikopterima i pojavljivanje jebenog Kilgora; Robert Duvall :Hail: ). Samo Kurtzovo pojavljivanje na kraju i Brando mi cak i nisu toliko interesantni.Evo nam i odgovora: Ohajo

Edited by Sludge Factory
Posted

Kilgor ima najjače dijaloge"Charlie don't surf!""I love the smell of napalm in the morning""If I say its safe to surf this beach Captain, then its safe to surf this beach. I mean I'm not afraid to surf this place, I'll surf this whole fucking place!""What the hell do you know about surfing? You're from goddamned New Jersey"" Lieutenant, bomb that tree line about 100 yards back! Give me some room to breathe!"

Posted

Ko zna, možda se to čeka na mene....Ajde nešto lagano: Ko je đubre.....pijano đubre.....usrano pijano đubre?

Posted

Narcisa (Neda Arneric) u Tajvanskoj kanasti. Gledao si sinoc, a? :D

Posted

Dobro je, već sam pomislio da sam nejasno postavio pitanje koje bi trebalo da bude lako. Gledao sinoć, eh, po stoti put, sve napamet znam. Sinoć sam shvatio da mi je najbizarnija scena sam Diklićem: "Pet milimetara?" Na tu scenu nekako nikad nisam obraćao pažnju. Pitaj Sludge.

Posted

Ja sam to ukapirao kao neki njegov cinizam/sarkazam/ironiju, kao ono: "5mm, a? Samo ti to fali pa da sve bude taman, govno jedno!" Nesto u tom stilu. :DDobar je to film, ok ideja i likovi, ali i on je, po meni, (kao i Variola) mogao da bude bolji. Trebalo je malo dorade tu. Malo gladjenja/smirglanja/rendanja. Pitanje, lagano :) Hand me the keys, you fucking cocksucker.Ko i gde?