MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 samo da se zna: E da, smatra se da je jubilarni polamilioniti post Ulisov, na filmskom kvizu
Ulis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) E da, smatra se da je jubilarni polamilioniti post Ulisov, na filmskom kvizu:fanfare:Nije baš opširan post, ali je bar na ćirilici -_- e, ako planirate da novcano nagradite Ulisa, da znam da ga oporezujem. bez mog odgovora, nije imao sta da pise ^_^Све делим са вама...... расплакаћу се :( Lancia,нема попуста, нетачно, није Тарантино (када сам рекао чувени, мислио сам на велики, значајни редитељ..ха, ха...)edit : све сам вас набројао у захвалници :) Edited February 23, 2009 by Ulis
MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 када сам рекао чувени, мислио сам на велики, значајни редитељ:cinizam: Danny Boyle?
Ulis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 KUROSAWA?? :) јесте:cinizam: Danny Boyle? :) врхунски цинизам.....
Lancia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tri puta jedan isti glumac odbija filmove koje prihvata uvek drugi isti glumac i ti filmovi postaju veliki hitovi(??).
MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tri puta jedan isti glumac odbija filmove koje prihvata uvek drugi isti glumac i ti filmovi postaju veliki hitovi(??).Travolta-Gere?
MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 dve poznate izjave, traže se njihovi autori (reditelji)1. "Oduvek sam hteo da se prodam, problem je što niko nije hteo da me kupi"hint: govance :o (još živ i relativno aktivan)2. "Za mene je najbolja ona drama koja tretira čoveka u opasnosti"hint: da nije bio reditelj, vozio bi trkačke automobile (mrtav već 30-ak godina)
MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 divajn, hickok?ne, obe izjave su dali reditelji...međutim, taj prvi je skoro pogođen ;) , a ovaj drugi je poznat po westernima i komedijama
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 uh nisam video da su oba reziseriwaters, hawks onda?
MocaVukotic Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 si (ta hoksova izjava otvara bogdanovičevu knjigu o njemu)
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jedno lako. ko sa 'trijumfom' pokusava da dodje do shvajcarske?
Recommended Posts