Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
nek pita Ajant, zaslužio je :P
Koji Kurosavin film pred kraj ima scenu u kojoj lik kaže da je njihovo mesto još mlado, pa nema groblja?
Posted (edited)
Na ruskom...Dersu Uzala?
Da. :)EDIT: Oscar za najbolji strani film. Edited by Ajant23
Posted

Ko je pokušao jednu vrstu "sepukua" i to ne tamo gde treba i ne sa onim sa čime treba...pa su ga ismejavali, pošto je preživeo?

Posted (edited)

znam da su ga ismevali jer nije uspeo da se isece, ali nije mi jasno gde je i sa cime je tacno pokusao, moze pojasnjenje? :)

Edited by Hustler
Posted
znam da su ga ismevali jer nije uspeo da se isece, ali nije mi jasno gde je i sa cime je tacno pokusao, moze pojasnjenje? :)
Ziletom po vratu i licima. Posle tog pokusaja samobistva snimio je svoj najoptimisticniji film Dersu Uzala
Posted

zamenio sam pitanje jer sam se setio bolje, a opet u duhu oskarakoji pisac i pesnik povezuje miki rurka i sona pena?

Posted

da. rurk je naravno glumio kinanskog u barfly (tada se druzio sa motorasima). a son pen je pre toga zeleo da glumi u ovom filmu bez da mu se ista plati, ali je instistirao na reziseru koji nikako nije odgovarao producentu, a kasnije i reziseru barflaja, barbetu srederu.a son pen se kasnije druzio i cugao sa bukovskim

Posted

Koji cuveni reditelj je imao zelju da snimi svoju verziju Godzile?