Ajant23 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 nek pita Ajant, zaslužio je :PKoji Kurosavin film pred kraj ima scenu u kojoj lik kaže da je njihovo mesto još mlado, pa nema groblja?
Ajant23 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) Na ruskom...Dersu Uzala?Da. :)EDIT: Oscar za najbolji strani film. Edited February 23, 2009 by Ajant23
Ulis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ko je pokušao jednu vrstu "sepukua" i to ne tamo gde treba i ne sa onim sa čime treba...pa su ga ismejavali, pošto je preživeo?
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) znam da su ga ismevali jer nije uspeo da se isece, ali nije mi jasno gde je i sa cime je tacno pokusao, moze pojasnjenje? :) Edited February 23, 2009 by Hustler
Ulis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 znam da su ga ismevali jer nije uspeo da se isece, ali nije mi jasno gde je i sa cime je tacno pokusao, moze pojasnjenje? :)Ziletom po vratu i licima. Posle tog pokusaja samobistva snimio je svoj najoptimisticniji film Dersu Uzala
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zamenio sam pitanje jer sam se setio bolje, a opet u duhu oskarakoji pisac i pesnik povezuje miki rurka i sona pena?
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 da. rurk je naravno glumio kinanskog u barfly (tada se druzio sa motorasima). a son pen je pre toga zeleo da glumi u ovom filmu bez da mu se ista plati, ali je instistirao na reziseru koji nikako nije odgovarao producentu, a kasnije i reziseru barflaja, barbetu srederu.a son pen se kasnije druzio i cugao sa bukovskim
Ulis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Koji cuveni reditelj je imao zelju da snimi svoju verziju Godzile?
Recommended Posts