Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Ma, bi... MocaVukotic je već bio odustao...što nisi odmah rekao da je pogodio Bet Dejvis... Onaj deo odgovora koji je pogođen oduvek se odmah potvrđivao...
jebiga, pokusao sam objasnim. uopste nije rec o bet dejvis, dzoan kroford i en benkroft. moje prvo pitanje moci je trebalo da ukaze da uopste nije rec o glumcima, vec o nekim drugim filmadzijama cija se imena ne izgovaraju pri proglasenju pobednika
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
jebiga, pokusao sam objasnim. uopste nije rec o bet dejvis, dzoan kroford i en benkroft. moje prvo pitanje moci je trebalo da ukaze da uopste nije rec o glumcima, vec o nekim drugim filmadzijama cija se imena ne izgovaraju pri proglasenju pobednika
Čoveče, ti si genije... Odoh po ličnu kartu da se podsetim kako se zovem...
Posted

uopste ne razumem sta je s tobom i koji je tvoj problem. da odgovor ima veze s bet dejvis i dzoan kroford, rekao bih to jasno, ali si se ti nasao da se kurcis i odlucujes o tacnom odgovoru.za film o kojem je rec oskare su dobili braca blizanci koji su nagradu podelili s filmskim umetnikom koji se kasnije nasao na crnoj listi

Posted
uopste ne razumem sta je s tobom i koji je tvoj problem. da odgovor ima veze s bet dejvis i dzoan kroford, rekao bih to jasno, ali si se ti nasao da se kurcis i odlucujes o tacnom odgovoru.za film o kojem je rec oskare su dobili braca blizanci koji su nagradu podelili s filmskim umetnikom koji se kasnije nasao na crnoj listi
bezveze ispade problem, tj. nesporazum, predlažem da zaboravimo na to...da li su ta braća Epstein (Casablanca)?
Posted

jesu. hal b. wallis je trebalo da uzme/preuzme nagradu za najbolji film kao producent, ali je umesto njega istrcao jack warner.

Posted

ok, idemo ono od malopre, u istom tonuKoji glumac je najstariji dobitnik oskara za glavnu mušku ulogu (ako može i film u kom je igrao)hint: iz poznate filmske porodice

Posted

stariji hjuston je dobio za sporednu ulogu

Posted
stariji hjuston je dobio za sporednu ulogu
Prevideo sam glavnu... :ups:
Posted
Fonda? za onaj sa kćerkom pred kraj života?
da, On Golden Pond (76 godina)
Posted

Možda da sačekamo da Ajant potvrdi da si to i mislio kada si postavio pitanje? :)šalu na stranu...dakle: koji film ima naslov koji je..hm...."onomatopeja" koju proizvodi jedan "predmet"?

Posted

Ralph Nelson - ...tick... tick... tick...

Posted
Ralph Nelson - ...tick... tick... tick...
Dodeskaden
Oba su vam odgovora tačna. Ja sam mislio na Dodeskaden