February 10, 200916 yr mdaaa, metuzalemova starija braca. ajd kada niko nece - verovatno je nosio L ili 5 ako gledamo po velicinama onih belih, turskihpitanje:Reziser je napravio film o coveku koji odlucuje da progovori protiv zla i 'odaje imena', a od glavnog lika je napravio gotovo sveca, sto bi sve bilo okej, da to nije bila zapravo i odbrana rezisera koji je ranije zapao u probleme zbog 'imenovanja'.Ta pojava se zove stool pigeons, a golubovi u ovom filmu se pojavljuju relativno cesto i ima nekoliko dobrih scena sa njimainace pre toga je ovom reziseru je artur miler poslao scenario o 'stool pidgeonu' iz negativnog ugla. reziser je nazvao milera i rekao je da bi bio odusevljen da snimi po njegovom scenariju, na sta mu je miler odgovorio da mu ne pada na pamet da mu da taj scenario, vec da je zeleo da mu da do znanja sta misli o takvim ljudima.KAzan On the Waterfront?
February 10, 200916 yr dadada. setilo me ovo za pocasnog oskara, posto je kod kazana bilo dobacivanja, dobar deo ljudi nije zeleo da tapse, bili su protesti ispred i tako to Edited February 10, 200916 yr by Hustler
February 10, 200916 yr ajd, pošto je Kobni zaspo, evo jedno lahkou kom filmu se (kao likovi) sreću Einstein, M.Monroe, Joe DiMaggio i senator McCarthy?
February 10, 200916 yr Insignificance od Nicolasa Roega.Mislim da nije bio Joe di Maggio (premda je on bio muž od Marilyn Monroe) već Babe Ruth.
February 10, 200916 yr Insignificance od Nicolasa Roega.Mislim da nije bio Joe di Maggio (premda je on bio muž od Marilyn Monroe) već Babe Ruth.meni se čini DiMaggio, u svakom slučaju tačan odgovor
February 10, 200916 yr ima jedan drugi film sa Michaelom Jacksonom, Marylin, Babe Ruthom, James Deanom, 3 Stooges i ostalima Edited February 10, 200916 yr by 3opge
February 11, 200916 yr OK. Nisam ni ja sasvim siguran ko je bio.Koji film se završava rečenicom:''Hajdemo na ručak kod Dan Tane!'' Edited February 11, 200916 yr by colonelo
February 11, 200916 yr OK. Nisa ni ja sasvim siguran ko je bio.Koji film se završava rečenicom:''Hajdemo na ručak kod Dan Tane!''Travolta Deniju De Vitu i Rene Ruso u Get Shorty?
February 11, 200916 yr Ko i u kom filmu, na trenutak, pokazuje medalju zasluzenu za ratovanje u Srbiji?