Ulis Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Čekaj, zar nije na dodeli Oskara za životno delo održao onaj "Stay out of Jails" govor? Ili je to bila neka druga nagrada za životno delo?Moguće. Znam da sam gledao kako jedva dolazi do mikrofona i onda cinično izgovara to "hvala"gle stvarno, prvi post!welcome to hell! :muahahahahaha:Ovo je rajski deo ovog foruma. Bez obzira na upravnika :)
kunderina_sabina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 thanx, guyz. a ta čuvena priča sa hofmanovim maskiranjem i nije tako čuvena, čim ja ne znam za istu... :P podelite je sa nama, please.
MocaVukotic Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 thanx, guyz. a ta čuvena priča sa hofmanovim maskiranjem i nije tako čuvena, čim ja ne znam za istu... :P podelite je sa nama, please.samo da te podsetimko pogodi prethodno pitanje, postavlja sledeće
kunderina_sabina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 hah.ok.da vidimoooo...posle navodnog gledanja kog filma se roknuo tada mlađani ian curtis, te daleke 1980?
Ulis Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 hah.ok.da vidimoooo...posle navodnog gledanja kog filma se roknuo tada mlađani ian curtis, te daleke 1980?Lako je. Hercogov Strožek.daj nešto teže
kobni zelaya Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 He, Sabina ne zna da je došla na pdf koji vrvi od di - visionara. Dugo se sanjalo ovde o Controlu. Posle gledanja filma, međutim, došlo je otrežnjenje.
MocaVukotic Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ih, pa gde to da pitaš, ovde neki znaju i broj gaća koje je nosio
kunderina_sabina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) erm, sooory, nisam znala da ste svi toliko torima... stvarno, koji broj gaća je ian nosio? :treptrep: Edited February 10, 2009 by kunderina_sabina
korindjar Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 thanx, guyz. a ta čuvena priča sa hofmanovim maskiranjem i nije tako čuvena, čim ja ne znam za istu... :P podelite je sa nama, please.prica kaze.....dustin se bojao da ce ga njegov izgled mirnog momka i teret imidza koji nosi iz diplomca (koji je snimio godinu dana ranije) verovatno kostati uloge u ponocnom kauboju. zato je pozvao jednog od bitnijih ljudi u studiju da se nadju na odredjenom mestu u jednoj ulici. kada je covek dosao tamo nije bilo hofmana, vec samo prolaznici i jedan prosjak koji je od njih trazio pare. covek je cekao i cekao, a hofmana nije bilo, da bi mu na kraju prisao prosjak i otkrio svoj pravi indentitet. bio je to naravno hofman
kobni zelaya Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 erm, sooory, nisam znala da ste svi toliko torima... stvarno, koji broj gaća je ian nosio? :treptrep:S
kunderina_sabina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 predivno. punila sam pariske olimpije (u svojoj paralelnoj realnosti još uvek ih punim, onako, pred spavanje), furala sam prvi dopičnjak još '60-ih, imala sam veliki kambek koncert prošle godine i ulogu u jednom filmu klase iza š, a na plakatu mi bejaše fotka s početka prošlog veka...ko sam ja?
korindjar Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) erm, sooory, nisam znala da ste svi toliko torima... stvarno, koji broj gaća je ian nosio? :treptrep:mdaaa, metuzalemova starija braca. ajd kada niko nece - verovatno je nosio L ili 5 ako gledamo po velicinama onih belih, turskihpitanje:Reziser je napravio film o coveku koji odlucuje da progovori protiv zla i 'odaje imena', a od glavnog lika je napravio gotovo sveca, sto bi sve bilo okej, da to nije bila zapravo i odbrana rezisera koji je ranije zapao u probleme zbog 'imenovanja'.Ta pojava se zove stool pigeons, a golubovi u ovom filmu se pojavljuju relativno cesto i ima nekoliko dobrih scena sa njimainace pre toga je ovom reziseru je artur miler poslao scenario o 'stool pidgeonu' iz negativnog ugla. reziser je nazvao milera i rekao je da bi bio odusevljen da snimi po njegovom scenariju, na sta mu je miler odgovorio da mu ne pada na pamet da mu da taj scenario, vec da je zeleo da mu da do znanja sta misli o takvim ljudima. Edited February 10, 2009 by Hustler
korindjar Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 hehe, ako sam pogodio ostaje pitanje iz prethodnog posta punila sam pariske olimpije (u svojoj paralelnoj realnosti još uvek ih punim, onako, pred spavanje), furala sam prvi dopičnjak još '60-ih, imala sam veliki kambek koncert prošle godine i ulogu u jednom filmu klase iza š, a na plakatu mi bejaše fotka s početka prošlog veka...olivera katarina
Recommended Posts