Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

Bogart i Hjuston?edit - mada kad bolje razmislim, možda je u pitanju Gejbl, a ne Bogart. Film koji su zajedno snimili je Misfits. A film o snimanju Afričke kraljice je snimio Eastwood, zove se čini mi se Beli lovac, crno srce.

Edited by kobni zelaya
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Bogart i Hjuston?
Polutačno. :) Bogart i Hjuston su bili do jaja ortaci, ovde se Hjuston tukao sa drugim glumcem, višim, lepšim, pedofilnijim i brkatijim.
Posted

evo upravo sam editovao odgovor, ovako - mada kad bolje razmislim, možda je u pitanju Gejbl, a ne Bogart. Film koji su zajedno snimili je Misfits. A film o snimanju Afričke kraljice je snimio Eastwood, zove se čini mi se Beli lovac, crno srce.

Posted
Polutačno. :) Bogart i Hjuston su bili do jaja ortaci, ovde se Hjuston tukao sa drugim glumcem, višim, lepšim, pedofilnijim i brkatijim.
Gable?Flynn?
Posted

Dobro razmišljaš, ali pogrešno. Gejbl jeste bio dovoljno visok i jak da se lepo bije sa iskusnim bokserom Hjustonom, ali nije taj. Gejbl je veličina, a za ovog namerno nisam rekao da je veliki, mada jeste legenda u neku ruku. Njegovi brkovi su još izraženiji, a zajednički film su snimili tri godine pre Misfitsa.Inače, pogodio si hint, Beli lovac, crno srce o snimanju Afričke Kraljice.

Posted (edited)
Gable?Flynn?
"Nož ili ništa!" :)Bravo, Erol Flin.Kad smo već kod toga, ako niste do sada pročitali, sve preporuke preporuka za Hjustonovu autobiografiju. Iz cele te edicije objavljenih kod nas, daleko je najsadržajnija i najludja. Nema tako bizarnih momenata kao kod Bunjuela, niti možeš da naučiš toliko o filmu kao Trifo/Hičkok, ali zato ima pikanterija i ludačkih priča o starom Holivudu toliko da se na usta automatski navlači kez koji mora da se odstranja hiruškim putem.edit: da, zajedno su snimili The Roots of Heaven. Nisam gledao, ne znam kakav je. Edited by Lrd
Posted

Ha, ha, pa znači ja kočim igru već dva dana, ne mogu da verujem. Evo pitam, odmah:Koju ulogu je Mick Jagger želeo, ali je nije dobio?

Posted
Ha, ha, pa znači ja kočim igru već dva dana, ne mogu da verujem. Evo pitam, odmah:Koju ulogu je Mick Jagger želeo, ali je nije dobio?
Aleks u Paklenoj...?
Posted
Aleks u Paklenoj...?
Za to nisam znao. Ovde je reč o ulozi za koju je, kao pevač, Džeger imao više razloga da veruje da može da je dobije.
Posted

Dakle, u pitanju je mjuzikl iz sedamdesetih.

Posted

rocky horror picture show?btw, film koji moze da se gleda jedno pedeset x

Posted
rocky horror picture show?btw, film koji moze da se gleda jedno pedeset x
Tako je. Lik je naravno Frank'n'further. Moguće je da bi Jagger bio dobar, mada i Curry ubija.Ja nisam preveliki ljubitelj tog filma, ali mnogo volim da gledam scenu iz nekog levog filma o studentima glume, gde je snimljeno jedno od specijalnih prikazivanja RHPS, sve sa trandžama i publikom koja je gledala sto puta film i zna sve replike napamet. Taj film često ide na TCM-u.Nastavi.
Posted

to je takozvani kultni film, ja sam dugo na zidu imala poster iz filma, jedan od najboljih.pa ova scena se gleda sa odvrnutim pojacalom jedno milion putahttp://www.youtube.com/watch?v=0QQwMceVzTYmalo losija verzija, ali meni svejedno isto tako draga je little shop of horror , ne znam ko je bolji, neodoljivo drazesna 'odri' elen grin ili neprevazidjeni stiv martin...ni weber nije ovakav duet napisao

neka neko drugi nastavi
Posted (edited)

Džeger kao Aleks.. još da ga smo ga videli kako peva Singin? in the rain.Nego,navesti barem deset filmova sa nekom pesmom Stounsa.. ( i kod kojeg reditelja se jedna njihova pesma pojavljuje u barem tri filma?)Moco, opravdaj avatar :)

Edited by Ulis