Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
p.s.nikada nsmo prokemntarisali baconova platna koja su iskoriscena majstorski ali majstorski u tangu sa brandom i marijom i prosto zastrasujuca slicnost branda sa bekonovim autoportretom.zaista savrsen, savrsen film.
Da. savršen film...sa savršenom muzikom Gata Barbierija.http://www.queer-arts.org/bacon/bacon.html
..................................................ona - nikad lepsaon - nikad seksepilnijisoundtrack- odlican jazzy/moody...seduktivan, naravno ima razigrane kamerne muzike/nazalost, mnogima nedostupan/reziser - rezirao bar jos dva filma koja su kod svakog pristojnog movie goersa na pocasnom mestu na dvd polici hint: pojavljuje se jedan transeksualac poznatog umetnika
Nalikuje na mačku......osim ovoga sa transeksualcem, što je dovoljno da nije.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Nalikuje na mačku...
nalikuje na jedno 462 filma
Posted
nalikuje na jedno 462 filma
I još treba da znaš francuski. :(
Posted (edited)

ne, ne, ne...reziser nije vise zivmislim da je najbolji hint koji sam mogla da dam upravo ime glavne junakinje koje se izgovara kao jedan francuski sir, cak i za one koji ga nisu probali je, pretpostavljam,poznat?transeksulac je imao/la malu ulogu, vise je poznata kao prijateljica jednog zaista notornog umetnika koji nije ziv.ah, da...setila sam se, /ovo je za ulisa/ jednom sam spomenula drugi film istog reditelja , koji je obavezno stivo u rezimeu jednog filmofila, i znam zasigurno sada da ti se vrlo dopao.glavni glumac /tog drugog filma/ tadasnji heart?throb kuriozitet je da se njih dvoje /glumica iz trazenog filma /nisu smuvali.rekla bih da su sva tri filma, ovaj koji treba pogoditi i dva sledeca neka vrsta trilogije.pa ne znam...ako otkrijem njihova zanimanja u filmu sve je onda receno.p.s.pa nije samo dick slang za penis, mislim...stvarno

Edited by PussyGalore
Posted

Da, možda još neki hint šta si rekla Ulisu u mejlu 1998. pomogne. :(

Posted

jebote, pre bih naucio sve o jebenim francuskim sirevima nego sto cu da razlucim ko koga ovde..hm...zeza

Posted (edited)

alal ti vera, pa zar je posle toliko crtanja bilo tesko?kako si kliknuo?sir, a?a evo ga i verbatim dijalog :...you can't expect that i mean frenk, yes,he'd get me there all the time- but never with a john....a glavni junak je john, okay????

Edited by PussyGalore
Posted
transeksulac je imao/la malu ulogu, vise je poznata kao prijateljica jednog zaista notornog umetnika koji nije ziv.ah, da...setila sam se, /ovo je za ulisa/ jednom sam spomenula drugi film istog reditelja , koji je obavezno stivo u rezimeu jednog filmofila, i znam zasigurno sada da ti se vrlo dopao.
Mislila si na Ubice i svedoci (The Parallax view) ?ko je transeksualac u filmu?
Posted
Mislila si na Ubice i svedoci (The Parallax view) ?ko je transeksualac u filmu?
pa da, PV a transeksualac je u klutu, prijateljica warhola...mada je to mozda nesrecno izabrana asocijacija.
Posted

Lupio sam prvi film koji mi je pao na pamet...

A, posle sam našao ime Vorholove transexualke i ukucao na IMDB, i poklopilo se... Koje su šanse za to!

Pitanje:Igraju igru ubijanja zato što im je samo to još preostalo da osete lepotu življenja...Film?

Posted

Nije... Ovo što sam pitao nema suicidalne porive ni u kom smislu... Čista igra ubijanja, da se ubiju drugi, a da se sam preživi...Naime, katastrofom svet je toliko uništen da živim malobrojnicima ne preostaje ništa drugo nego da započnu igru u kojoj se dobrovoljno okupe u grupu (kao kada se igra poker) i počnu progoniti jedni druge dok jedini preživeli ne izađe kao pobednik. Ništa više nemaju od života do tog osećaja kad izigraju smrt. Ta gorka pobeda je još jedino u čemu mogu osetiti zadovoljstvo življenja.Ime filma određeno je brojem članova grupe, koji je uvek isti... Ovaj film, sa samog kraja sedamdesetih, režirao je čuveni reditelj i čuveni glumac igra glavnu ulogu...Glumac je za svoju poslednju ulogu dobio Emija za epizodu. Igrao je ekcentričnog starca u malom mestu u SAD, tamo gde se Atlantik sastaje sa Kanadom. Paradoksalno, njegova supruga igrala je u tom troipočasovnom TV filmu jedinog nosioca stare bogate porodice oko čijeg se prsta oduvek vrtela istorija tog malog mesta.

Posted

mislis na pol njumena, mada se ne secam nijednog filma sa njim sa sadrzajem koji si napisao.

Posted

Izguglao sam, nisam mogao da izdržim - pazi kad nisam čuo za film, a stvarno je reditelj slavan i ima nekoliko slavnih glumaca.