Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Profondo rosso, ali nisi to mislio.Nisam mislio..jer ga nisam ni gledaokrici i saputanja?Da. Imaš dobro pamćenje :)
kobni zelaya Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hustlera nema već dugo tako da ću ja da vas pitam nešto lagano:Bergman + Hičkok + Dali + Čehov =?
PussyGalore Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 (edited) 'ajd sad:remake jednog starog filma u kome glumi glumac sa najrafiniranijim i vrlo karakteristicnim glasom smash hit i pored toga sto je film ustvari vrlo lossoundtrack jedan od boljihfilmski plakat odlican, naravno, uradio ga je modni fotograf koji je radio i za vogueglumac, ah...bio ozenjen pevacicom ciji LP album cuvam kao relikviju /pozeljan naslov albuma/btw zabavljao se, naravno i sa glavnom glumicom i sa pevacicom koja je njegovu pesmu koja nije bila posvecena njoj/pretvorila u nezaboravanu, snazanu interpretaciju...slusa se u starom fordovom convertible torinu sa steppenwolfima/koji je film u pitanju? Edited December 15, 2008 by PussyGalore
kurdi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ovo zvuci zanimljivo, al nije mi cak jasno ni sta se odnosi na original a sta na remake - u kojem glumi glumac sa glasom?ocigledno nije, al cisto da isprovociram neki hint - jazz singer.
PussyGalore Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 (edited) A star is born bravop.s.sto ne spomenu ritu kulidz da te pita covek? Edited December 16, 2008 by PussyGalore
Cyrano de Bergerac Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ne znam o kom albumu je riječ. Da si pitala za Kristofersona, bez problema. Od nje znam samo za Who's to bless and who's to blame, a i to je duet sa Krisom.Koji tehnički detalj, naopako okrenut, povezuje Vertigo i Jaws?
Ulis Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mnogo poznatiji je rimejk od originala.U originalnom filmu igrala su, pored ostalih, dva glumca od kojeg jednog poznajete svi, a drugog, pored Pojz i menenadam se još neko.U rimejku su igrala dva glumca kojima je taj film bio odskočna daska za dalju karijeru. Tako da su, pored ostalih, snimili,svako za sebe, rimejke dva filma...jedan je prerastao u seriju filmova, a drugi je, recimo, neuspešan, u odnosu na slavni prethodnik.Filmovi i glumci?
Ulis Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Svi filmovi su snimani po romanu ili pozorišnoj predstavi.
Ajant23 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 "Talentovani gospodin Ripli", rimejk filma "Plein soleil"; Met Dejmon ("Bornov identitet"), Džud Lou ("Alfi", mada verovatnije misliš na "Njuškalo")...
Ulis Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 "Talentovani gospodin Ripli", rimejk filma "Plein soleil"; Met Dejmon ("Bornov identitet"), Džud Lou ("Alfi", mada verovatnije misliš na "Njuškalo")...Da :) Mislio sam na Njuškalo.Dodaj Alena Delona i Morisa Ronea...i nastavi
Recommended Posts