PussyGalore Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.
kobni zelaya Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao.
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.Razmišljaj o Almi...čudi me da ti ona nije hintna tragu si :)
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao. :) Nisi..samo dodaj RaselaDakle Gustav Maler (Alma mu je bila žena, potonja žena Gropijusa i Oskara Kokoške) u filmu istog naziva, reditelja Ken Rasela (omiljeni njegov mi je Divlji mesija _-otud mameluška i Anri Gaudije)...sadrži scenu- citat iz Smrti u Veneciji Viskontija po istoimenoj noveli Tomasa Mana.
kobni zelaya Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Da, Rasel - to je Pussy rekla, što je ključno, tako nek ona pita.
PussyGalore Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.pitaj, ajde nesto kobno zanimljivo...
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.Nisam ni rekao da jesi :)....samo Alma je možda zanimljivija od Lu Salome.....
kobni zelaya Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Izvinjavam se, otišao sam, mislio sam da će neko drugi postaviti pitanje. Ko je trebalo da igra Acid Queen u Thommy-ju, pre Tine Turner?
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ko je trebalo da igra Acid Queen u Thommy-ju, pre Tine Turner?The Duke
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Da pojasnim: The Duke je jedna od Bouvijevih faza;pitanje:crveno?
3opge Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 (edited) Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz] Edited December 13, 2008 by 3opge
Ulis Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz]ne...ufff...da ne bude da su asocijacije, preformulisaću pitanje:U kojem filmu je crvena boja preovlađujuća, u bukvalnom ali i psihološkom smislu?
Recommended Posts