Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao.

Posted
pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.
Razmišljaj o Almi...čudi me da ti ona nije hintna tragu si :)
Posted
Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao.
:) Nisi..samo dodaj RaselaDakle Gustav Maler (Alma mu je bila žena, potonja žena Gropijusa i Oskara Kokoške) u filmu istog naziva, reditelja Ken Rasela (omiljeni njegov mi je Divlji mesija _-otud mameluška i Anri Gaudije)...sadrži scenu- citat iz Smrti u Veneciji Viskontija po istoimenoj noveli Tomasa Mana.
Posted

Da, Rasel - to je Pussy rekla, što je ključno, tako nek ona pita.

Posted

pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.pitaj, ajde nesto kobno zanimljivo...

Posted
pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.
Nisam ni rekao da jesi :)....samo Alma je možda zanimljivija od Lu Salome.....
Posted

Izvinjavam se, otišao sam, mislio sam da će neko drugi postaviti pitanje. Ko je trebalo da igra Acid Queen u Thommy-ju, pre Tine Turner?

Posted
Ko je trebalo da igra Acid Queen u Thommy-ju, pre Tine Turner?
The Duke
Posted

Da pojasnim: The Duke je jedna od Bouvijevih faza;pitanje:crveno?

Posted (edited)

Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz]

Edited by 3opge
Posted
Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz]
ne...ufff...da ne bude da su asocijacije, preformulisaću pitanje:U kojem filmu je crvena boja preovlađujuća, u bukvalnom ali i psihološkom smislu?
Posted

Profondo rosso, ali nisi to mislio.