December 13, 200816 yr pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.
December 13, 200816 yr Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao.
December 13, 200816 yr pa ne znam, malo sam u panici...sto nisi lepo dao poslednji tajkun, h.pinter i gotova stvar, mozda nekome klikne u medjuvremenu, ja cu jos da razmisljama i betoven, mozes pojmiti, bolje mahlera.Razmišljaj o Almi...čudi me da ti ona nije hintna tragu si :)
December 13, 200816 yr Možda Smrt u Veneciji, Viskonti, Maler i ovo što je Pussy Galore rekla, možda lupam, malo sam se zapetljao. :) Nisi..samo dodaj RaselaDakle Gustav Maler (Alma mu je bila žena, potonja žena Gropijusa i Oskara Kokoške) u filmu istog naziva, reditelja Ken Rasela (omiljeni njegov mi je Divlji mesija _-otud mameluška i Anri Gaudije)...sadrži scenu- citat iz Smrti u Veneciji Viskontija po istoimenoj noveli Tomasa Mana.
December 13, 200816 yr pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.pitaj, ajde nesto kobno zanimljivo...
December 13, 200816 yr pitaj ti, ipak sam znala da je mahler, a i btw i pisca sam prepoznala, a i rezisera... nije bas da sam color blind toliko, ulise.Nisam ni rekao da jesi :)....samo Alma je možda zanimljivija od Lu Salome.....
December 13, 200816 yr Izvinjavam se, otišao sam, mislio sam da će neko drugi postaviti pitanje. Ko je trebalo da igra Acid Queen u Thommy-ju, pre Tine Turner?
December 13, 200816 yr Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz] Edited December 13, 200816 yr by 3opge
December 13, 200816 yr Trentinjan?[ovo su sada asocijacije a ne kviz]ne...ufff...da ne bude da su asocijacije, preformulisaću pitanje:U kojem filmu je crvena boja preovlađujuća, u bukvalnom ali i psihološkom smislu?