colonelo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 U pitanju su dva glumca:u jednom kultnom filmu su bili nerazdvojna braća, a u drugom kultnom filmu smrtni neprijatelji (prvi je jurio drugog).
colonelo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Pomoć: U drugom filmu (u kom prvi lovi drugoga) - ulovi ga ispred bioskopa.
Ajant23 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Warren Oates i Ben JohnsonDivlja Horda i Dilindžer
colonelo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tako je Ajante!Odgovor je u potpunosti tačan!
Ajant23 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Richard Weisz, Alan Smithee i Thomas Lee...Kakva neistina ih povezuje?
PussyGalore Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 i ovo je odlicno pitanje, odakle ih samo bunaris?ne znam da li su i nasi producenti culi za smitija, ne bi bilo lose da alternativno potpisuju filmove sa jovan jovanovic, recimo.bar bi sebe postedeli kompromitovanja, a nedonosce bi dobilo roditelja, a gleoci bi unapred znali sta ih ceka.ali avaj, uvek postoji director's cut, pa se reziser moze osvetiti.nastavi sa pitanjima...nemam neku ideju a ni vremena danas.ulise, na dams eda sinakr kaotuc an upa priku?
Ajant23 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Koji poslednji film pogleda?(Ko odgovori neka sam sebi potvrdi ili nađe nekog, ja ionako ne bih znao da li je tačno...)
Ulis Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ulise, na dams eda sinakr kaotuc an upa priku?pakakv ebib ilebeztu canepap rik eona koovlaš nab ač e nesa vsre anje osam ihna u lici
Lrd Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Er može neki hint, molim? Mada, i nisam siguran ni šta je pitanje u ovom hermetičnom kružoku, pa čak ni da li su paprike hint za madjarskog rvača s početka prošlog veka. O_o
Ulis Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Er može neki hint, molim? Mada, i nisam siguran ni šta je pitanje u ovom hermetičnom kružoku, pa čak ni da li su paprike hint za madjarskog rvača s početka prošlog veka. O_osa da imt osan jLr oseP ama em dov ojzija ezam moz ekimn aš 2 5 9 6 10 1 12 11 4 13 14 3 8 7
Lrd Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 sa da imt osan jLr oseP ama em dov ojzija ezam moz ekimn aš 2 5 9 6 10 1 12 11 4 13 14 3 8 7Finčer?
Ulis Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Finčer?Ne...ne....(nema veze sa Zodiacom?)Ovo je način na koji se kao dopisujemo Pojz i ja, pa sam ti, istim, to i rekao.Nema veze sa pitanjem....ostaje Ajantovo. Izvinidakle:Richard Weisz, Alan Smithee i Thomas Lee...Kakva neistina ih povezuje?
PussyGalore Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dakleRichard Weisz, Alan Smithee i Thomas Lee...Kakva neistina ih povezuje?cekaj, breeee...pa ja sam pokusala da odovorim, sve misleci da su hermetic readers zajedno sa postavljacem pitanja , eventualno razaznali odgovor?da prevedem:da li je odgovor da sva trojica nisu zivi ljudi i da notorni alan smithee, takodje izmisljeno ime , alo/kreditovan u najmanje 20, 30 whatever filmova /je bila dovoljna za neki, pa i polovican odgovor?osim ako sam omasila pa je ipak pamela anderson u igri?
Ajant23 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 takodje izmisljeno imePa, postavi pitanje... Prošao je dan i po, sada valjda možeš...
Recommended Posts