December 7, 200816 yr Siroma' štrohajm. Svoje pitanje prepuštam Hasleru, koji je bio na redu kada su mu bezobrazno oteli pitanje.
December 7, 200816 yr ma okej bre, mogao si nastaviti:koji film se otvara tako sto glavni glumac pisa po mravima? Edited December 7, 200816 yr by Hustler
December 8, 200816 yr to je i predstava o stvarima koje 'odgore' sastave raju, u ovom slucaju politika kroz revoluciju, koja je tema filmaedit: rod steiger urinira po mravima Edited December 8, 200816 yr by Hustler
December 8, 200816 yr U čijoj filmografiji, čitavu četvrt veka počev od 1965, štrči Haskell Wexler?EDIT: Jako poznat reditelj, dobio je Oskara za film zbog koga štrči Wexler... Edited December 8, 200816 yr by Ajant23
December 8, 200816 yr ne znam odgovor ali pitanje je odlicno i meni neobicno za forum/forumase sto nikako ne dovodi u pitanje tvoje obrazovanje, naprotiv.meni je on najbolji u america, america, savrseno cak ali ipak snazan u ko se boji v.vulf.e, on je nedostajao cassavettesu pa da bude savrsen, onda kakav bergman kakav tarkovski...
December 8, 200816 yr U čijoj filmografiji, čitavu četvrt veka počev od 1965, štrči Haskell Wexler?EDIT: Jako poznat reditelj, dobio je Oskara za film zbog koga štrči Wexler...HINT (a i @PussyGalore): A, mislio sam da je opšte poznata vezanost traženog reditelja sa snimateljem koga su mnogi odmila zvali Mića, dok su u hordama gazili Kinoteku da bi gledali te filmove... A, film u kome nije bilo njega, već je mislim (mada nemam pojma) na sreću bio Wexler, više je nego poznat...
December 8, 200816 yr HINT (a i @PussyGalore): A, mislio sam da je opšte poznata vezanost traženog reditelja sa snimateljem koga su mnogi odmila zvali Mića, dok su u hordama gazili Kinoteku da bi gledali te filmove... A, film u kome nije bilo njega, već je mislim (mada nemam pojma) na sreću bio Wexler, više je nego poznat... ah, ha, ha...ovo je bila a painful solution for a desperate situation, o.d.l.i.c.n.o
December 8, 200816 yr Ko, kome i u kojem filmu recituje stihove iz nekoliko pesama u znak dobrodošlice?
December 8, 200816 yr "We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown"Tako se završava jedna od pesama čiji se jedan drugi deo citira u filmu.....
December 8, 200816 yr ovo je lahko pitanje, prosto mi zaao da odgovorim...iz nekoliko razloga :- em je to definitivno moja pesma- em reziser-em filmisti film gde i marlon brando recituje the hollow man, ma...a razlog je, ustvari bolje da si tako nekako postavio pitanje preko eliota i conrada i conradov uticaj, mada spomi janje conrada uvek ima jedinu aluziju. Edited December 8, 200816 yr by PussyGalore