ockham Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 stroheimnijedan film nije zavrsio kako je on zeleo
Lrd Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Siroma' štrohajm. Svoje pitanje prepuštam Hasleru, koji je bio na redu kada su mu bezobrazno oteli pitanje.
korindjar Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 (edited) ma okej bre, mogao si nastaviti:koji film se otvara tako sto glavni glumac pisa po mravima? Edited December 7, 2008 by Hustler
korindjar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) to je i predstava o stvarima koje 'odgore' sastave raju, u ovom slucaju politika kroz revoluciju, koja je tema filmaedit: rod steiger urinira po mravima Edited December 8, 2008 by Hustler
Ajant23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) U čijoj filmografiji, čitavu četvrt veka počev od 1965, štrči Haskell Wexler?EDIT: Jako poznat reditelj, dobio je Oskara za film zbog koga štrči Wexler... Edited December 8, 2008 by Ajant23
PussyGalore Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ne znam odgovor ali pitanje je odlicno i meni neobicno za forum/forumase sto nikako ne dovodi u pitanje tvoje obrazovanje, naprotiv.meni je on najbolji u america, america, savrseno cak ali ipak snazan u ko se boji v.vulf.e, on je nedostajao cassavettesu pa da bude savrsen, onda kakav bergman kakav tarkovski...
Ajant23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 U čijoj filmografiji, čitavu četvrt veka počev od 1965, štrči Haskell Wexler?EDIT: Jako poznat reditelj, dobio je Oskara za film zbog koga štrči Wexler...HINT (a i @PussyGalore): A, mislio sam da je opšte poznata vezanost traženog reditelja sa snimateljem koga su mnogi odmila zvali Mića, dok su u hordama gazili Kinoteku da bi gledali te filmove... A, film u kome nije bilo njega, već je mislim (mada nemam pojma) na sreću bio Wexler, više je nego poznat...
PussyGalore Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 HINT (a i @PussyGalore): A, mislio sam da je opšte poznata vezanost traženog reditelja sa snimateljem koga su mnogi odmila zvali Mića, dok su u hordama gazili Kinoteku da bi gledali te filmove... A, film u kome nije bilo njega, već je mislim (mada nemam pojma) na sreću bio Wexler, više je nego poznat... ah, ha, ha...ovo je bila a painful solution for a desperate situation, o.d.l.i.c.n.o
Ulis Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ko, kome i u kojem filmu recituje stihove iz nekoliko pesama u znak dobrodošlice?
Ulis Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 "We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown"Tako se završava jedna od pesama čiji se jedan drugi deo citira u filmu.....
PussyGalore Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) ovo je lahko pitanje, prosto mi zaao da odgovorim...iz nekoliko razloga :- em je to definitivno moja pesma- em reziser-em filmisti film gde i marlon brando recituje the hollow man, ma...a razlog je, ustvari bolje da si tako nekako postavio pitanje preko eliota i conrada i conradov uticaj, mada spomi janje conrada uvek ima jedinu aluziju. Edited December 8, 2008 by PussyGalore
Recommended Posts