Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Ja sam mislila da je pitanje bilo o različitim političarima...RecimoBen Kingsley - Mahatma Gandhi, GandhiForest Whitaker - Idi Amin, Last King of ScotlandBruno Ganz - Hitler, Der UntergangMichael Sheen - Tony Blair, The QueenRichard Burton - Tito, SutjeskaJose Soriano - Franko, Esperame en el cieloLynn Cohen - Golda Meir, MunichJonathan Pryce - Juan Peron, EvitaJanet Brown - Magaret Thatcher, For Your Eyes OnlyClaudio Spadaro - Mussolini, Tea With Mussolini

Dobro, ipak je devet minuta razlika, tako da ipak Lancia pita. Ja sam kriv, nisam dovoljno jasno postavio pitanje. Da dodam, jedan nedavni bizarni primer, doduše radi se o američkom predsedniku.David Patrick Kelly ... President Truman u Flags of our Fathers

Ovim filmom (???) je jedan italijanski reziser (???) iskazao i svoj licni pogled na Magbet.

Hm, pade mi mrak na oci, a ne teme nisam pao (?)

da li je u pitanju visconti, on je pravio shakespearian soap opere

Aha, a u filmu inace glumi njegova velika ljubav. Film(?)

Sumrak bogova

Sumrak bogova
dok nekom ne smrkne...
dosao covek
...drugom ne svane.Izvoli Ulise i dobro dosao.

HvalaKoji film je, uslovno posmatrano, nastavak Smrti u Veneciji?

Swimming Pool ?

Swimming Pool ?
Ne.

Uz rizik da ispadnem glup, ako je po književnoj logici, mogao bi da bude "Mario i mađioničar"

Uz rizik da ispadnem glup, ako je po književnoj logici, mogao bi da bude "Mario i mađioničar"
Ne.

mislim, ja sam pogodila viskontija, mrzelo me da dam i naslov filma, ali ajde...necu da cepidlacim, ovako sam samo prethodniku dozvolila pompezan povratak.stealing beauty?

Edited by PussyGalore