Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal

mrdja

Recommended Posts

Posted
jos uvek ?
Oops! Google Chrome could not find www.megaupload.com
Posted

On Old School Panini, an election was recently made to select the best ex-Yugoslavia footballers who played in France :L%2527%25C3%25A9quipe+de+Yougoslavie+de+France.pngSubstitutes : Slobodan TOPALOVIC, Faruk HADZIBEGIC, Blaz SLISKOVIC, Vahid HALILHODZIC, Alen BOKSIC.The complete results here:http://www.oldschoolpanini.com/2011/11/les-oscars-yougoslaves-de-france-les.htmlEnjoy :)

Posted
ne radi link
Trebalo bi da radi, sad sam skinuo da proverim.
Posted
Substitutes : Slobodan TOPALOVIC
pokojni komšija. sećam se kad su stigli iz francuske u zgradu do moje, negde 1987. ili 88. otvorili i francusku pekaru na b.brdu. dođem ja na redovno u leto 94. kaže mi burazer "umro matori topalović". strefila ga čuka dok je igro fudbalicu. malđi sin, đoka, još ja mislim brani u OFK-i, završava polako karijeru, nekad je bio i mladi repstativac. stariji sin, marko, moja generacija, nije igrao profesionalno, ali brate kakva je to šteta. opasan talenat, ali ne onaj dribler i taj fazon, već u stilu mateusa ili kumana. metar devedeset, kao od stene odvaljen, topovski udarac, siguran sam da bi bio odličan fudbaler. voleo sam da budem s njim u timu kad pikamo ispred zgrade...mrđa, bre, ne radi ti ovo.
Posted (edited)

I jos jednom sam skinuo, evo i screenshot :)Koji Browser koristis ?Da ti nije neki popup blocker ukljucen ?

post-335-13226907435445.jpg

Edited by mrdja
Posted

ma nije, chrome ga uopšte ne nalazi. nema veze, sredićemo to alternativnim putevima ;)

Posted

FK CRVENA ZVEZDA1.decembar1951.Član Crvene zvezde postao je Miljan Zeković, veoma borben, srčan i odličan odbrambeni igrač. Fudbalom je počeo da se bavi tek u vojsci, gde se istakao kao odličan centarhalf ekipe Sedme crnogorske omladinske brigade, da bi ga po odsluženju vojnog roka pozvala nikšićka Sutjeska. Kad je stigao u naš klub, vrlo brzo se iskazao kao levi bek i ustalio u prvom timu. Narednih godina, Zeković je bio jedan od ljubimaca publike, a odigrao je čak 225 zvaničnih utakmica po čemu je 19. na „večitoj“ listi igrača našeg kluba. Učestvovao je u osvajanju pet titula prvaka države (1953, 1956, 1957, 1959, 1960) i dva trofeja Kupa (1958, 1959).1954.Rođen je Srebrenko Repčić, naš nekadašnji vihorni napadač, koji je na „Marakanu“ stigao sa sarajevskog „Koševa“ u leto 1979. i za četiri godine u crveno-belom dresu odigrao 120 zvaničnih susreta i postigao 31 gol. Osvojio je dve šampionske titule i jedan trofej Kupa države, a karijeru je kasnije nastavio u Turskoj i Belgiji. Danas živi u Francuskoj.1969.U prijateljskom susretu savladali smo ekipu banjalučkog Borca sa 4:2, golovima Stanislava Karasija (2), Jovana Aćimovića i Vojina Lazarevića.U ovom lepom revijalnom susretu trener Miljanić je probao dosta igrača, pa je tako zim izgledao ovako: Dujković, Krivokuća, Jeftić, Pavlović, Dojčinopvski, Keri, Antonijević, Ostojić, Arnejčić, Aćimović i Karasi, a u igru su ušli i: O. Petrović, Karapandžić, Odavić, Perazić, Novković, T. Mihajlović, Lazarević.

Posted
Napisao sam malu knjizicu o prvoligaskim generacijama Veleza, nadam se da ce vam se svideti:http://www.megaupload.com/?d=MHOOR8WO
Sada je sve u redu, moze da se skne. Veliko HVALA legendi hronike jugoslovenskog fudbala. Tvoja buduca knjiga ce uz leksikon yu mitologije biti najpopularnija knjiga na ovim prostorima.
Posted

kako promeniti istorijuhttp://www.mondo.rs/s225909/Sport/Ha..._istoriju.html

Posted
kako promeniti istorijuhttp://www.mondo.rs/s225909/Sport/Ha..._istoriju.html
vec sam napisao na drugom topiku, ali da ponovim:siroti mali ljudi... sta je samo vlajska marva napravila od velikog kluba i lepog grada...
Posted
Napisao sam malu knjizicu o prvoligaskim generacijama Veleza, nadam se da ce vam se svideti:http://www.megaupload.com/?d=MHOOR8WO
:Hail: alal vera, mrdjakeep up the good work!zeljno ocekujemo najavljenu knjigu :thumbsup:
Posted

FK CRVENA ZVEZDA2.decembar1920. Rođen je Milivoje Đurđević, naš nekadašnji fudbaler, dugogodišnji nezamenljivi član half linije koju su činili još Predrag Đajić i Bela Palfi. U Crvenoj zvezdi je praktično od osnivanja i sve do 1953. godine odigrao je 75 zvaničnih utakmica, osvojivši dve titule i tri trofeja Kupa. 1951. Crvena zvezda je u Kupu Jugoslavije u Beogradu dočekala ekipu zagrebačkog Metalca i prosto je deklasirala sa - 5:0. Dvostruki strelac bio je Kosta Tomašević, a po jednom u strelce su se upisali Siniša Zlatković, Jovan Jezerkić i gostujući igrač Marović, koji je postigao autogol.Ovu pobedu za naš tim ostvarili su: Mrkušić, Tadić, Zvekanović, Palfi, Diskić, Đajić, Ognjanov, Mitić, Tomašević, Zlatković i Jezerkić. 1953.Prvulović, B. Stanković, Zeković, Zlatković, Nešović, Cokić, Šijaković, Mitić, Tomašević, Kostić, Veselinović – ovako je izgledao naš tim koji je u prvenstvenom derbiju sa zagrebačkim Dinamom, odigranom na Stadionu JNA, remizirao – 0:0. 1989.U prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka u Subotici, koju su crveno-beli dobili sa 3:1, prvi put je u jednoj zvaničnoj utakmici među stativama našeg gola stajao – Zvonko Milojević. Sjajni čuvar mreže, izdanak nadaleko čuvene Zvezdine škole golmana, u godinama koje dolaze postaće jedna od najboljih „jedinica“ Srbije i nekadašnje Jugoslavije. Za Crvenu zvezdu je branio u 203 zvanična susreta, a okitio se sa tri titule prvaka države (1990, 1992, 1995) i pet trofeja Kupa (1990, 1993, 1995, 1996, 1997), a branio je i na utakmici u Tokiju protiv Kolo-Kola, kad je naš tim 1991. godine osvojio Interkontinentalni „Tojota“ Kup.

Posted (edited)

TEMPO AKCIJA 11 x brojeva iz 1969 godinebrojevi 150-153 - Download LINK (103 MB): TEMPO 1969-Abrojevi 154-156 - Download LINK (76 MB): TEMPO 1969-Bbrojevi 158-161 - Download LINK (94 MB): TEMPO 1969-C.

Edited by mosnik