levi Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 pa gol tehnologija je valjda skuplja i komplikovanja za uvođenje od Vara, toga nema kod nas Var bi mogao lakše da se organizuje, to su samo kamere i reportažna kola, za to je biitnija obučenost sudija, a to Uefa ima ali svejedno što nema u celoj Evropi, tamo gde ima uslova treba da se koristi
goofs Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Baraž igra 10 drugoplasiranih plus neke dve reprezentacije iz lige nacija. Zrebaju se u tri mini-turnira od po 4 ekipe, pobednik svakog turnira ide na WC. Polufinale i finale po jedan mec. 2
de Sisti Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 (edited) Nemojte toliko pljuvati Dmitrovica, jeste poleteo ko majmun, al dobar je golman. A zna da sutne i penal, znacice nam na svetskom u knockout fazi Edited March 27, 2021 by de Sisti
Meazza Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Kakav je ono dodjavola crveni? Zasto? Obe ekipe su ostecene. Bruno Fernandes jako ljigav lik, mislim na epizodu s Mitrom. 1
elementary Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ako nastavimo sa ovakvim igrama nećemo ni igrati baraž. Nabićemo dovoljno bodova da i kao drugi prođemo... Mada očekujem u Portugalu da ih nabijemo. Piksi provalio Porgugalce. Čekaj drugi ide direktno? Ja mislio igra baraž ,onda smo mi na konju .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ted Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 strašan posao bi napravili ako dobijemo Azere u utorak 1
SNARC Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 minute ago, napadaj said: E nek smo i mi jednom nekoga pokrali Nismo mi..sudija je. Mi smo cisti kao bebina guza ovde. 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 7 minutes ago, WTID said: Zato sto tehnologijom ne raspolazu svi ucesnici kvalifikacija za SP Da pošaljemo zahvalnicu fudbalskim savezima Gibraltara i Farskih Ostrva
Aleksandar88 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Just now, SNARC said: Nismo mi..sudija je. Mi smo cisti kao bebina guza ovde. S obzirom sta sam juce zatekao kod klinca u peleni ovo nije najsrecnija analogija. 8
elementary Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Pa dobro sad ,šta da se radi Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts