March 27, 20214 yr pa gol tehnologija je valjda skuplja i komplikovanja za uvođenje od Vara, toga nema kod nas Var bi mogao lakše da se organizuje, to su samo kamere i reportažna kola, za to je biitnija obučenost sudija, a to Uefa ima ali svejedno što nema u celoj Evropi, tamo gde ima uslova treba da se koristi
March 27, 20214 yr Baraž igra 10 drugoplasiranih plus neke dve reprezentacije iz lige nacija. Zrebaju se u tri mini-turnira od po 4 ekipe, pobednik svakog turnira ide na WC. Polufinale i finale po jedan mec.
March 27, 20214 yr Nemojte toliko pljuvati Dmitrovica, jeste poleteo ko majmun, al dobar je golman. A zna da sutne i penal, znacice nam na svetskom u knockout fazi Edited March 27, 20214 yr by de Sisti
March 27, 20214 yr Kakav je ono dodjavola crveni? Zasto? Obe ekipe su ostecene. Bruno Fernandes jako ljigav lik, mislim na epizodu s Mitrom.
March 27, 20214 yr Ako nastavimo sa ovakvim igrama nećemo ni igrati baraž. Nabićemo dovoljno bodova da i kao drugi prođemo... Mada očekujem u Portugalu da ih nabijemo. Piksi provalio Porgugalce. Čekaj drugi ide direktno? Ja mislio igra baraž ,onda smo mi na konju .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
March 27, 20214 yr 1 minute ago, napadaj said: E nek smo i mi jednom nekoga pokrali Nismo mi..sudija je. Mi smo cisti kao bebina guza ovde.
March 27, 20214 yr 7 minutes ago, WTID said: Zato sto tehnologijom ne raspolazu svi ucesnici kvalifikacija za SP Da pošaljemo zahvalnicu fudbalskim savezima Gibraltara i Farskih Ostrva
March 27, 20214 yr Just now, SNARC said: Nismo mi..sudija je. Mi smo cisti kao bebina guza ovde. S obzirom sta sam juce zatekao kod klinca u peleni ovo nije najsrecnija analogija.