Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ček, ček, otkud sada to, ja mislio da je to Toletova mafija napravila kako bi se igrač Partizana bolje prodao, Minka raskrinkao, toliki potvrdili...

• Replies 43k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Počinje nova era

Reveal hidden contents

Jel' mu javio neko da Italija nije svetski prvak?

Golub pismonoša zalutao.

Danas smo dobili reprezentativnog špica. Nema laži, nema prevare, Abu vs Kleo 1 na 1, sve se lepo videlo. Ivice?

On 3. 10. 2010. at 19:02, henrik larsson said:
Danas smo dobili reprezentativnog špica. Nema laži, nema prevare, Abu vs Kleo 1 na 1, sve se lepo videlo. Ivice?
kaludjer pokraden!drzavljanstvo za kaludjera! angry.gif
  On 2. 10. 2010. at 16:55, Filipenko said:
Ček, ček, otkud sada to, ja mislio da je to Toletova mafija napravila kako bi se igrač Partizana bolje prodao, Minka raskrinkao, toliki potvrdili...
Zivi bili pa videli. Zivite u zemlji u kojoj siva eminencija vladajuce stranke izjavi da Ustav nije nesto sto je zacementirano, vec treba da se menja u skladu sa okolnostima. I ostane ziv. I sad treba da verujem da ce neki Statut FSS da zajebe Toloa™. Ma idi bre, ako nije u skladu sa Tolovim interesima, tesko Statutu.
  On 3. 10. 2010. at 20:48, minka said:
Zivi bili pa videli. Zivite u zemlji u kojoj siva eminencija vladajuce stranke izjavi da Ustav nije nesto sto je zacementirano, vec treba da se menja u skladu sa okolnostima. I ostane ziv. I sad treba da verujem da ce neki Statut FSS da zajebe Toloa™. Ma idi bre, ako nije u skladu sa Tolovim interesima, tesko Statutu.
Tola™ -_-
  On 3. 10. 2010. at 21:08, MILF HUNTER said:
Tola™ -_-
Ah, izvinjavam se, ja sam poreklom sa Moravu, pa mi nije jezik bas sto posto po Vuku :lol:

Da li da mu kažem da je to statut Fifa iz koga se citira član 17, a ne FSS statut Toleta, mislite li da će iskoristiti priliku da upotrebi još 17 ™-ova, možda i neki ® i © pride? Ili da ne izazivam sudbinu?

On 2. 10. 2010. at 16:16, Filipenko said:
A da pogledaš ti, pa javiš kada bude igrao? Neće biti teško, očito, možda 1 ili 2 javljanja...
od 7 tekmi igrao 6 :bee: doduse nijednu kao starter, sve je ulazio sa klupe i igrao po 20tak minuta... jednio je poceo u kupu kad je dao gol. posteno govoreci los pocetak sezone za njega i nije nista pokazao, ali sa takvom minutazom i nije mogao puno bolje...
  On 3. 10. 2010. at 22:51, Filipenko said:
Da li da mu kažem da je to statut Fifa iz koga se citira član 17, a ne FSS statut Toleta, mislite li da će iskoristiti priliku da upotrebi još 17 ™-ova, možda i neki ® i © pride? Ili da ne izazivam sudbinu?
  On 3. 10. 2010. at 20:48, minka said:
Zivi bili pa videli™
EVO da vezbas citanje. Statu FIFA, ako mi nadjes clan17™ ja cu da prestanem da ™-ujem do kraja zivota. Statut Fifa se ne bavi tim pitanjem

Edited by minka

On 4. 10. 2010. at 9:50, minka said:
EVO da vezbas citanje. Statu FIFA, ako mi nadjes clan17™ ja cu da prestanem da ™-ujem do kraja zivota. Statut Fifa se ne bavi tim pitanjem
Stranica 69 clan 17
:Hail: za Hobbita; dokrajcio Minkinim -ovima!