pantelia Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Bogu patkometrije trebalo 4 minuta da reaguje Po meni fali i Jagos Vukovic, svakako umesto Maksimovica odvratnog. Valjda ce Nastasic da se oporavi pa da i on upadne.
Milosh76 Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Da ne dužimo dalje, ako su Kurirove informacije tačne, u Austriji putuju. Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Marko Dmitrović; Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Dušan Basta, Nikola Maksimović, Ivan Obradović, Nikola Milenković, Duško Tošić, Miloš Veljković; Vezni red: Nemanja Radonjić, Nemanja Matić, Luka Milivojević, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić, Mijat Gaćinović, Marko Grujić, Nemanja Gudelj; Napadači: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Dušan Tadić, Filip Kostić, Andrija Živković. I još jednom, pod pretpostavkom da je spisak tačan, iz ove konkurencije dvojica otpadaju...
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Bogu patkometrije trebalo 4 minuta da reaguje Po meni fali i Jagos Vukovic, svakako umesto Maksimovica odvratnog. Valjda ce Nastasic da se oporavi pa da i on upadne.Maksimović je za klasu bolji igrač od vukovića
pantelia Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 4 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: 11 minutes ago, pantelia said: Bogu patkometrije trebalo 4 minuta da reaguje Po meni fali i Jagos Vukovic, svakako umesto Maksimovica odvratnog. Valjda ce Nastasic da se oporavi pa da i on upadne. Maksimović je za klasu bolji igrač od vukovića Slazem se, ali kako igra Maksimovic ove sezone, nije zalsuzio da bude pozvan. Uzasan je bio u Spartaku, onu budalastinu u prvoj Krstajinoj prijateljskoj i da ne spominjem.
Lancia Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 53 minutes ago, MiddleClass said: Ne znam da li je Krojf, ali bolje mu je da ode u Djironu ili Albasete da odigra koju. Sprdaj se ti, decko je makina. Zivkovic, Rajkovic i on su zvanje bez razmisljanja, bez obzira igrali ili ne na SP.
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Slazem se, ali kako igra Maksimovic ove sezone, nije zalsuzio da bude pozvan. Uzasan je bio u Spartaku, onu budalastinu u prvoj Krstajinoj prijateljskoj i da ne spominjem.Istina. Samo što je Vuković otprilike nivo Vujadina Savića. Doduše, vjerovatno je nabacio samopouzdanja posle solidne sezone, ali s druge strane, Verona je vjerovatno najgori tim Serie A, tako da.. Bla.
Timmy Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Ne znam kvalitete svih igraca, al mi se cini da mi boljeg kvarisu tudje igre od Fejse nemamo. Ko je sve na toj poziciji pre njega, kad on nije ni za spisak od 25?
Timmy Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Pogledao sam Mitra u revansu neki dan, nisam ga bas dugo gledao. I bas sam prijatno iznenadjen. Odlican je bio, jak ko mazga, tukao se celu utakmicu. Nije dao gol, al je odvlacio odbranu ceo mec i mozda je i najzadluzniji za pobedu svog tima.
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Ne znam kvalitete svih igraca, al mi se cini da mi boljeg kvarisu tudje igre od Fejse nemamo. Ko je sve na toj poziciji pre njega, kad on nije ni za spisak od 25?Dobro, Milivojević i Matić rade to bolje od njega, plus rade i druge stvari. Ali da, ako je mogao Gudelj iz Kine na spisak, mogao je o Fejsa
Timmy Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Da, Milivojevic uz Matica. Ok onda.. Al valjda je mogao pre tog Gudelja.
levi Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 1 hour ago, *edited by mod said: Ovako odokativno vise Radonja i neko iz odbrane. nisam brojao koliko treba da otpadne sa spiska, ali odokativno prvi visi Grujić ako stvarno povedu dečka koji ne igra ni u 2. ligi, to će biti totalno sprdanje sa reprezentacijom i najveći skandal od pozivanja sina Dušana
MocaVukotic Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 radonjić bi morao da ide, izbacio bih ili gudelja ili grujića iz veze, i nekog od ovih slepaca na desnom beku rukavina/basta. u suštini nije ni bitno, ionako smo odustali odavno.
goofs Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Gudelj je beskoristan od kad je otisao u Kinu. Jbe nas ova povreda Nastasica posto sad i u defanzivi skripimo, gomila matoraca i nepouzdanih vedetatm
Recommended Posts