Yesterday at 19:491 day https://www.instagram.com/reel/DKkL-hutgdq/?igsh=MXVxN3QwaTEyYzAzaQ==ćaci izbornik
5 hours ago5 hr Ne kažem da su Albanci plitak potok ali ako ne može Srbija da ih dobije, onda i nije za SP sa nikad više zemalja učesnica. Možda nam baš i ne ide na ruku ovakav raspored utakmica (neki kažu dobro je, šta znam) ali ova pobeda i posle toga Andora nas izjednačavaju bodovno s Englezima. Albanija bi mogla u tom slučaju da počne da se sprema za sledeći kvalifikacioni ciklus i toga se treba čuvati. Ako izgube u Tirani, mogu da se pozdrave sa baražom.Ne očekujem nikakvu lepotu od igre. Plaši me da se ne desi neko sranje jer smo poznati kao majstori da se upecamo na bućku. Piksi otkrio i da kaca ima duplo dno sa svojim seljoberskim pokušajima da ostane duhovit.
5 hours ago5 hr istekao edit:32 minutes ago, Meduzalem said:Albanija bi mogla u tom slučaju da počne da se sprema za sledeći kvalifikacioni ciklus i toga se treba čuvati.Htedoh reći, sigurno će kopati sa sve 4 da se to ne desi i toga se treba čuvati.
4 hours ago4 hr mogli su da zalepe i sličicu iz paninijae100% sam siguran da su u onim fifa protokolima ima tačno navedene dimenzije koje moraju biti ispoštovane Edited 4 hours ago4 hr by kud u maglu Simoviću