May 8, 20159 yr Conservatives could end up with an overall majority, BBC says I torijevci se nadaju: Meni se čini da je to ipak previše. Možda će biti nešto bolji od exit polla, ali ne toliko.
May 8, 20159 yr sport i biznis mozda, politika je biased do besvesti. Jbg, ja bih rekao da je Times pristojna centre-right novina... pa trazio je konzervativnu novinu, ne objektivnu. inace, ja times slabo citam, oni su mi napudrani telegraf, previse mi je to licemerno, new labour fazon. sto se objektivnosti tice, najpristojniji je financial times. kod njih govore cifre, slabo uplicu ideologiju.
May 8, 20159 yr pa trazio je konzervativnu novinu, ne objektivnu. inace, ja times slabo citam, oni su mi napudrani telegraf, previse mi je to licemerno, new labour fazon. sto se objektivnosti tice, najpristojniji je financial times. kod njih govore cifre, slabo uplicu ideologiju. apsolutno
May 8, 20159 yr Oxford East (Lab) i Putney (Cons), oba held, i oba se bas i ne slazu sa exit pollom (labs swings) Ne izrazavam neku veliku "sumlju", nego ono...ludacki izbori
May 8, 20159 yr Oxford East (Lab) i Putney (Cons), oba held, i oba se bas i ne slazu sa exit pollom (labs swings) Ne izrazavam neku veliku "sumlju", nego ono...ludacki izbori i mene ovo iznenadilo, uznapredovali laburisti prilicno u vrlo konzervativnim sredinama, osobito putney. Edited May 8, 20159 yr by adam
May 8, 20159 yr Ova sto je porazila Alexandera, najmladja poslanica od sredine XIX veka. Endrju Mar sada kaze od 1667. Edited May 8, 20159 yr by Budja
May 8, 20159 yr Ova sto je porazila Alexandera, najmladja poslanica od sredine XIX veka. Jbg, u Skotskoj unionisti najbolje da naprave neku svoju stranku, ko u severnoj irskoj...