vememah Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Conservatives could end up with an overall majority, BBC says I torijevci se nadaju: Meni se čini da je to ipak previše. Možda će biti nešto bolji od exit polla, ali ne toliko.
adam Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 sport i biznis mozda, politika je biased do besvesti. Jbg, ja bih rekao da je Times pristojna centre-right novina... pa trazio je konzervativnu novinu, ne objektivnu. inace, ja times slabo citam, oni su mi napudrani telegraf, previse mi je to licemerno, new labour fazon. sto se objektivnosti tice, najpristojniji je financial times. kod njih govore cifre, slabo uplicu ideologiju.
MancMellow Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 pa trazio je konzervativnu novinu, ne objektivnu. inace, ja times slabo citam, oni su mi napudrani telegraf, previse mi je to licemerno, new labour fazon. sto se objektivnosti tice, najpristojniji je financial times. kod njih govore cifre, slabo uplicu ideologiju. apsolutno
vememah Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Onih 58 za SNP više ne izgleda tako nemoguće. Edited May 8, 2015 by vememah
MancMellow Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Oxford East (Lab) i Putney (Cons), oba held, i oba se bas i ne slazu sa exit pollom (labs swings) Ne izrazavam neku veliku "sumlju", nego ono...ludacki izbori
adam Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 au ovo je ludnica. douglas alexander puko za nekih 6000 glasova.
adam Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Oxford East (Lab) i Putney (Cons), oba held, i oba se bas i ne slazu sa exit pollom (labs swings) Ne izrazavam neku veliku "sumlju", nego ono...ludacki izbori i mene ovo iznenadilo, uznapredovali laburisti prilicno u vrlo konzervativnim sredinama, osobito putney. Edited May 8, 2015 by adam
MancMellow Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 SNP ce stvarno imati 58. Idi bolje pogledaj Arsenalov komsiluk :D
Budja Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Anti-Trident studentkinja. Lab ce biti potpuno squezeed u novom parlamentu.
vememah Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 20-godišnja studentkinja koja je pobedila šefa kampanje laburista:
Budja Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Ova sto je porazila Alexandera, najmladja poslanica od sredine XIX veka. Endrju Mar sada kaze od 1667. Edited May 8, 2015 by Budja
MancMellow Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ova sto je porazila Alexandera, najmladja poslanica od sredine XIX veka. Jbg, u Skotskoj unionisti najbolje da naprave neku svoju stranku, ko u severnoj irskoj...
Recommended Posts